Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] ΑΠΟΚ Βελούχι – ΓΣ Αλμυρού 1-2 (photos)

Δύο στα δύο για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που πέρασε με σκορ 1-2 από το Καρπενήσι κόντρα στο Βελούχι και έκανε το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μετά το ρεπό της πρεμιέρας.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη αντιπαρήλθε το καλό διάστημα του Βελουχίου στο πρώτο 20λεπτο και σκοράροντας πρώτη με τον Κιπτίου στο 28’ έφερε το ματς στα μέτρα της και άλλαξε υπέρ της τη ροή του αγώνα, έχοντας τον πλήρη έλεγχο στη συνέχεια. Μάλιστα στο 80’ έβαλε και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη και απλοποίησε τα πράγματα, αν και δέχθηκε τη μείωση στο 84’ με τον Κακκάβα.

Παρουσία περίπου 500 θεατών, στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, εκ των οποίων περίπου 30 από τον Αλμυρό, το Βελούχι ξεκίνησε πιο επιθετικά και μετά το δυνατό σουτ του Κιπτίου στο 20’, που πέρασε λίγο πάνω από την εστία, έχασε την καλύτερή του ευκαιρία στο 23’ με κεφαλιά από πολύ κοντινή απόσταση του Ζαραβέλη, που έφυγε λίγο άουτ μετά από κεφαλιά-πάσα του Κακκάβα.

Από κει και πέρα, ο Γ.Σ. Αλμυρού ανέβηκε αισθητά και ήταν μέχρι το 80’ η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

το φιλμ του αγώνα στο magnesiasports.gr
φωτογραφίες στο evrytaniasport.blogspot.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ: Λαμπρόπουλος,  Λάππας Ν., Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Γενιτσαρόπουλος, Βαρότσης (77΄ Λέρης), Μπακαλίδης, Κακάβας, Λάππας Ι.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κόκκας, Σαββίδης, Κιπτίου (90’ Χολέβας), Αλεξανδρής, Φλίγκος (92’ Βούλγαρης), Νάκας (64’ λ.τρ. Θωμαΐδης), Κοντοβάς (82’ Τσιάτσιος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected