Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΟ Θήβα 2-4

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 4ο όμιλο ο ΑΟ Θήβα έφυγε με το τρίποντο από το Μαρτίνο κερδίζοντας τον τοπικό Οπούντιο με σκορ 2-4 σε ένα ωραίο και χορταστικό από γκολ παιχνίδι.

Οι παίκτες του Θοδωρή Παχατουρίδη κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο και να φτάσουν τους τέσσερις βαθμούς, με τα τέρματα των Βεζυρτζόγλου στο πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα, Σίλβα στο 29΄, Ζυγογιάννη στο 34΄και Τόπι στο 59΄.

Από την άλλη, ο Οπούντιος ηττήθηκε για δεύτερο διαδοχικό ματς αν και είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Νικολόπουλο στο 4΄, ενώ είχε μειώσει και σε 3-2 με τον Πρεντί στο 37΄, χωρίς τελικά να καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Έτσι, παρέμεινε στους τρεις πόντους, από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο speaker.gr

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μπασινάς, Αγγελόπουλος (83’ Σίδερης), Νικολόπουλος, Κοκαβέσης, Ξεζωνότος, Ντούνης (66’ Μπράχο), Τομόρι (60’ Χρυσαφόπουλος), Νούλας, Κολλάς, Τσόφλιος (83’ Παπανικολάου), Πρέντι

ΑΟ Θήβα (Θοδωρής Παχατουρίδης): Μόνος, Πλατέλας, Καραλής (83’ Γιαλός), Ζυγογιάννης, Μπρέγκασι, Κοτώρος (62’ Μαυρόπουλος), Αργυρίου, Κάρλος, Σίλβα (86’ Γεωργάκης), Βερζυτζόγλου (88’ Βουρνέζος), Τόπι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected