Κατηγορίες
Football League

Ραγδαίες εξελίξεις στον Αιγινιακό!

Αρχές Ιουνίου ο Αιγινιακός είχε ανακοινώσει τη συμφωνία με γερμανικό fund, προκειμένου αυτό να αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ, αποτελώντας τον συμπαίκτη του ιδιοκτήτη, Γιάννη Νιώπα.

Ακολούθως θα έπαιρνε και ποσοστό των μετοχών. Ωστόσο, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι τέσσερις μήνες μετά Γερμανοί… τέλος για την ομάδα της βόρειας Πιερίας!

Σύμφωνα με το FL News, από κύκλους της ΠΑΕ προκύπτει πως οι Γερμανοί δεν θα αγοράσουν τελικά μετοχές του Αιγινιακού, ενώ πλέον δεν υφίσταται και συνεργασία. Όλες εξακολουθούν να βρίσκονται στην κατοχή του Γιάννη Νιώπα.

Ο ιδιοκτήτης των «κυανόλευκων» έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει. Έμεινε το καλοκαίρι με την προοπτική ότι θα είχε βοήθειες, αλλά πλέον δείχνει αποφασισμένος να βρει, είτε στρατηγικό επενδυτή, είτε αγοραστή για να πουλήσει την ομάδα.

Ο Αιγινιακός είναι από τις ΠΑΕ της Football League με τα λιγότερα χρέη, με άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης, ενώ τονίζεται ότι θα περάσει με επιτυχία και τη διαδικασία ελέγχου από την ΕΕΑ, η οποία θα χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής. Εξάλλου, οι Πιερείς είχαν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες με το ίδιο ΑΦΜ, γεγονός που λέει πολλά και δείχνει ότι αποτελεί μία υγιή ανώνυμη αθλητική εταιρεία. Σημειωτέον ότι ο Νιώπας φέρεται να συζητά με τρεις ενδιαφερόμενους επενδυτές, έναν από την Ελλάδα και δύο από το εξωτερικό εκ των οποίων ο ένας από τα Βαλκάνια.

Σε ό,τι αφορά στον Θωμά Σβαρνόπουλο, που μεσολάβησε για το deal με τους Γερμανούς, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι θα συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής στον Αιγινιακό, γιατί η ΠΑΕ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την έως τώρα συνεργασία τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected