Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Τσιμεντερίδης στην Αλεξάνδρεια, Πολυχρόνης στον Λαγκαδά. Δείτε τους ορισμούς της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Ανακοινώθηκαν σήμερα (16/10) οι διαιτητές και βοηθοί της 4ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στον 2ο, 3ο και 4ο όμιλο αντίστοιχα.

Στον εντός έδρας αγώνα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, η ΚΕΔ επέλεξε τον Σταύρο Τσιμεντερίδη από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Θεόδωρο Τζιουβάρα και Χρήστο Τζιαμπάση από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Συμεών Σπύρου από την Καστοριά.

Εκτός έδρας δοκιμασία και για τον Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, που θα μεταβεί στον Λαγκαδά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ματς το οποίο θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Γιώργο Σαλτσίδη και Γιάννη Μηνούδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Σελεμίδης από την Πέλλα.

Τέλος, όσον αφορά τους Ημαθιώτες ρέφερι, τέσσερις εξ αυτών θα βρεθούν σε γήπεδα του 2ου και 3ου ομίλου.

Ο Γιώργος Μελτζανίδης θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΟ Καρδίας με τον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ στον αγώνα ανάμεσα στην Καστοριά και την ΑΕΠ Καραγιαννίων, θα βρεθούν οι Χρήστος Παυλίδης, Κώστας Γιάντσης και Μιχάλης Κελεσίδης, με παρατηρητή διαιτησίας τον Ευάγγελο Σηπάκη από την Πέλλα

δείτε τους ορισμούς της 4ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected