Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Επιστροφές στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας ενόψει Αγροτικού, δύσκολη έξοδος για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (πρόγραμμα 2ου ομίλου)

Εμβόλιμη αγωνιστική περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης 18/10 για τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και αρκετοί είναι οι αγώνες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Ο πρωταθλητής Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, τρία 24ωρα μετά τη “μάχη” κόντρα στον Ηρακλή, στην οποία ηττήθηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 88ο λεπτό, μεταβαίνει στον γειτονικό Λαγκαδά για να αντιμετωπίσει την τοπική ΑΠΕΛ, που ξεκίνησε δυνατά τη φετινή σεζόν και φιγουράρει ήδη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη αλλά και το πρώην “στρατόπεδο” του γκολκίπερ των Τρικάλων πλέον, Δημήτρη Ρίζου, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς η ομαδική απουσία θα αυτή του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική τιμωρίας του. Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού θα είναι και ο Κώστας Μπάρμπας, που επιστρέφει καθώς εξέτισε ενώ πιθανή είναι η συμμετοχή του Κοντεών και του Ταχματζίδη, που έμειναν εκτός του αρχικού σχήματος από την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι “πράσινοι” από την άλλη πλευρά, θα αγωνιστούν με όλα τους τα “όπλα” για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στη φετινή σεζόν, χωρίς τον Γρηγόρη Πατρίκα ο οποίος θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Όσον αφορά τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει το δικαίωμα να…χαμογελά και πάλι τόσο μετά το “διπλό” στην Καρίτσα όσο και για τις επιστροφές όλων των τιμωρημένων παικτών. Οι Κωτσιόπουλος, Κόλα και Σκοπελίτης θα τεθούν στη διάθεση του νεαρού προπονητή, όχι όμως οι Ραχήμ και Τάχος, που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Φοιρός προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να τονώσει το ηθικό των παικτών, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΠΕ Λαγκαδά ενώ όσον αφορά τους απόντες, οριστικά εκτός ομάδας είναι ο τερματοφύλακας Γκεβρέκης, που πήρε την ελευθέρας του ενώ ξένο σώμα είναι ο Καραντασιάδης ο οποίος οδεύει προς τον Ηρακλή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (16.00)

ΑΟ Καρδίας – Άρης Παλαιοχωρίου
Εδεσσαϊκός – ΑΕ Καρίτσας
Κιλκισιακός- Μακεδονικός
Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Αγροτικός Αστέρας
ΑΠΕ Λαγκαδά -Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Πιερικός -Καμπανιακός
Ηρακλής -Αλμωπός Αριδαίας
Ρεπό : ΦΑΣ Νάουσα

Οι βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected