Κατηγορίες
Basket

“Κιτρινόμαυρη” βραδιά η αποψινή στο Champions League

Ο Άρης ταξίδεψε στην Τσεχία για να αντιμετωπίσει την Νίμπουργκ (19:30, ΕΡΤ3) και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, ενώ η ΑΕΚ έχει δύσκολο έργο και αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Βενέτσια του Μάικ Μπράμου (21:30, ΝS2).

Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Άρης και το μόνο που θέλει είναι να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο, για το πρωτάθλημα και την βαριά ήττα, οι «κίτρινοι» συνήλθαν, επέστρεψαν και βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η νίκη κόντρα στην Ζιέλονα Γκόρα, για την πρώτη αγωνιστική του Champions League, αλλά και η σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα έδωσαν αυτοπεποίθηση και γέμισαν με ενέργεια τους παίκτες του Άρη.

Πλέον, έχουν μπροστά τους την πρόκληση της Νίμπουργκ και άπαντες στο «κίτρινο» στρατόπεδο γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο. Το άναρχο και γρήγορο στιλ δυσκολεύει τον Άρη και αυτό είναι κάτι που παραδέχθηκε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Από εκεί και πέρα τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Μπρεντ Πέτγουεϊ πονάει στον αχίλλειο και δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πάντως δεν έψαξε δικαιολογίες, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά έδωσε το σύνθημα για την προσπάθεια και την επίτευξη των στόχων.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα. Οι ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις δεν ξεκίνησαν με το δεξί, η ήττα στο πρωτάθλημα από τον Άρη βάρυνε κι άλλο το κλίμα και πλέον οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να βγουν μπροστά.

Το έργο των παικτών της ΑΕΚ δεν θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας ωστόσο ο Μάικ Γκριν βγήκε μπροστά και έδωσε το σύνθημα.

Οι παίκτες της «Βασίλισσας» πάντως θα βρουν απέναντι τους ένα παλιό γνώριμο στο ελληνικό κοινό, τον Μάικ Μπράμο, που μίλησε στο gazzetta.gr για το παιχνίδι, για την Εθνική ομάδα, αλλά και όσα τον κρατούν μακρυά από την Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected