Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – Αλμωπός Αριδαίας 0-0

Σπουδαία εμφάνιση, ακόμη πιο σπουδαίο το αποτέλεσμα για τον Αλμωπό Αριδαίας, που άντεξε στην πίεση του Ηρακλή παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περίπου μία ώρα αγώνα.

Από την άλλη, η επιστροφή του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο μετά από χρονικό διάστημα έξι μηνών δεν συνοδεύτηκε από νίκη. Ο “Γηραιός” πάλεψε, είχε τις ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω σε μια ομάδα αρκετά διαβασμένη, που η αποβολή περισσότερο την συσπείρωσε παρά της έδωσε μειονέκτημα.

Η αποβολή του Κριστιάνο Μεντί στο 39′ (ο Καμερουνέζος ήταν έξω φρενών) άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι και μοιραία συνεισέφερε και στην αλλαγή ρυθμού, με τον Αλμωπό να δίνει περισσότερο βαρύτητα στην άμυνα και τον Ηρακλή να παίζει τα…ρέστα του για το πολυπόθητο γκολ.

Η πιο χαρακτηριστική στιγμή του Ηρακλή ήταν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κρυστάλλης όμως απώλεσε τη σημαντική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Να σημειώσουμε πως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κώστα Περτσινίδη και τριών φίλων του Ηρακλή, που απεβίωσαν πρόσφατα.

το φιλμ της αναμέτρησης από το LIVE του bluearena

Συνθέσεις

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Μούδιος (46΄ Ανδρεάκος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαββελίδης (61΄ Καστριτσέας), Δραγάνης (72΄ Κατσούλης)

Αλμωπός Αριδαίας: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Σαμαρόπουλος, Πετρίδης (89′ Τσόλκας), Χαρίσης (72′ Πολύζος), Ελευθεριάδης Λ. (90+ Ιορδανίδης), Πέτροφ, Μεντής, Θόρια, Κριστιάνο Μεντί, Παπαγεωργίου (46′ Ελευθεριάδης Γ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected