Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Πανλευκάδιος – Μακεδονικός Φούφα 0-2

Αέρα κορυφής εξακολουθεί να αναπνέει ο Μακεδονικός Φούφα (έχοντας ως συγκάτοικο την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης), μετά το εκτός έδρας 2-0 επί του Πανλευκάδιου

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Μακεδόνες που κατάφεραν να προηγηθούν στο 16′ όταν ο Ματούλας εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Τοπάλη και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Με την ψυχολογία υπέρ τους και όντας καλύτερου του γηπεδούχου Πανλευκάδιου, οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 28′ όμως η κεφαλιά του Γκελοσάνι κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 37′ ο Μακεδονικός Φούφα έβαλε γερές βάσεις για την τελική επικράτησή του, όταν ο Τοπάλης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ στη διπλή προσπάθεια του Χάιτα (44′) που απόκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, ο οποίος ενήργησε σωστά και στην κεφαλιά του Δούφα στο 65′.

Συνθέσεις

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Κοκκόλης Μπ., Τζέλα (75′ Γκανάρας), Βλάχος, Γουργιώτης, Μουρεσίδης, Φλούδας (75′ Δημητρίου), Κοκκόλης, Κούτσικος (60′ Αργυρός), Ντιμιτρόφ, Ασημακόπουλος (60′ Πέτκοφ), Κοκκόλης Χ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Κερλίδης): Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος (54′ Κοπατσάρης), Χαραλαμπίδης, Πιρίτζαους, Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου, Γκελοσάνι (60′ Δούφας), Καλογιαννίδης (70′ Φωτιάδης), Χάιτας (54′ Τσικόπουλος), Τοπάλης, Ματούλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected