Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αλώβητη σαν άλλοτε η ΑΕΚ στο “Σαν Σίρο”!

Χάρη στην στιβαρή της αμυντική λειτουργία και σε ένα εξαιρετικό Ανέστη που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις, η ΑΕΚ έφυγε αλώβητη από το “Σαν Σίρο”! Στα…πόδια της η πρόκριση, μεγάλες ευκαιρίες μέσα σε ένα δίλεπτο για τον “δικέφαλο”!

Όπως και την πρώτη φορά, έτσι και την πέμπτη που συναντώνται ακριβώς μετά από 23 χρόνια, ΑΕΚ και Μίλαν αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως γκολ (0-0).

Με σπουδαία εμφάνιση βγαλμένη από τις όμορφες σελίδες του ένδοξου παρελθόντος της, η ΑΕΚ έφυγε με το βαθμό από το “San Siro” του Μιλάνο. Με τον Γιάννη Ανέστη… ανίκητο, η Ένωση (0-0) απέσπασε ισοπαλία από τη Μίλαν. Μάλιστα, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 30ό λεπτό με τον Σιμόες.

Οι “ροσονέρι” ήταν νωθροί στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο, αλλά μπέρδεψαν και μπερδεύτηκαν μέσα στη γενικότερη περίοδο σύγχυσης που διανύουν.

Ποιος θα το ‘λέγε. Πριν από τέσσερα χρόνια, η ΑΕΚ έπαιζε με τον Άγιο Νικόλαο για τη Γ’ Εθνική. Αυτή ήταν η πραγματική ευρωπαϊκή επιστροφή της Ένωσης.

το φιλμ του αγώνα στο Sport24

Συνθέσεις

ΜΙΛΑΝ (Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ροντρίγκες, Μπονούτσι, Μουσάτσιο, Λοκατέλι, Σούσο (83′ Μπορίνι), Τσαλχάνογλου, Μποναβεντούρα (72′ Κεσί), Καλάμπρια, Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα (62′ Κάλινιτς).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (93′ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (64′ Αραούχο), Λιβάγια (76′ Μπακασέτας).

Η βαθμολογία

Μίλαν  7

ΑΕΚ  5

Ριέκα  3

Αούστρια Βιέννης  1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected