Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

[Φιλικό προετοιμασίας] Πανσερραϊκός – Βέροια 2-0

Ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας έδωσαν την Παρασκευή (20/10) ο Πανσερραϊκός και η Βέροια στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Όπως αναφέρει το FL News, τα Λιοντάρια νίκησαν 2-0 και για 5ο διαδοχικό ματς κράτησαν το μηδέν παθητικό, ενώ η ομάδα της Ημαθίας στο 7ο τεστ κόντρα σε αντίπαλο της Football League δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη της νίκη.

Τα «Λιοντάρια» μετά την ήττα (1-0) από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου είδαν την άμυνά τους να μη δέχεται γκολ για 5ο παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί τα τεστ με Ελπίδα Σκουτάρεως (0-0), Κιλκισιακό (1-0), Δόξα Δράμας (0-0) και ο αγώνας Κυπέλλου με τον Εργοτέλη (2-0). Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν μία επτάδα φιλικών απέναντι σε ομάδες της Football League με απολογισμό 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Στο 10′ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Τσιμίκα και στο 67′ ο Δούμτσος διαμόρφωσε το 2-0 έπειτα από σέντρα του Στέβιτς. Χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο είχαν οι Ρούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος.

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιάκκας, Πόζογλου, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Ρούτσης. Πάγκος: Δεμένικος, Δούμτσος, Τζιτζικαλάκης, Γιαξής, Φουσού, Καπτέλι, Ζυγκερίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Λάσκαρης, Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι, Μπαστιάνος, Λίταινας, Μπλέτσας. Πάγκος: Σοϊλεμέζογλου, Οφέι, Λαζόπουλος, Δόρης Νύκταρης, Βάλις, Γιαμόα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected