Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ασφάλιση όλων των ποδοσφαιριστών από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Αυτό που στο εξωτερικό θεωρείται δεδομένο, είναι είδηση στην Ελλάδα, ακόμη και εν έτει 2017…

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας προχώρησε στην ασφάλιση όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας, έτσι ώστε να υπάρχει η ανάλογη φροντίδα σε περίπτωση τραυματισμού.

Αξίζουν βεβαίως συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της διοίκησης κι ας ελπίσουμε να βρει απάντηση και από όλους τους ερασιτεχνικούς συλλόγους, που μπορεί να επωμιστούν ένα σημαντικό (για την εποχή) οικονομικό βάρος αλλά μακροπρόθεσμα θα αποτελέσει κέρδος τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Σε μια ακόμα πρωτοποριακή κίνηση για τα ερασιτεχνικά αθλητικά δεδομένα προχώρησε ο ο πρόεδρος του Mέγα Αλεξανδρου Αγίας Μαρίνας κ Ανδρέας Καλαιτζιδης.

Συγκεκριμένα προχώρησε ομαδική ασφάλιση στο σύνολο των ποδοσφαιριστων του Μέγα Αλεξανδρου Αγίας Μαρίνας στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αναγνωριζοντας έτσι των κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας που έχουν οι ποδοσφαιριστές αγωνιζόμενοι με την φανέλα του Μέγα Αλεξανδρου Αγίας Μαρίνας

Σήμερα στην προπόνηση οι ανθρωποι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ παρέδωσαν στον προεδρο κ Καλαιτζίδη Ανδρέα το επίσημο συμβόλαιο με ολους τους όρους της συμφωνίας τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected