Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επιβεβλημένη η ενίσχυση, ήρθαν οι πρώτοι!

Δύο πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις που υλοποίησαν οι νεοφώτιστοι, θέλοντας να μπουν δυνατά και πάλι στο κυνήγι της παραμονής

Όπως αναφέρει το Trikalascore, η διαφαινόμενη συμφωνία του Διγενή Νεοχωρίου με τον Αντρέα Μεζίνι (φωτ) ολοκληρώθηκε, καθώς ο νεαρός επιθετικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου και θα φοράει στο εξής στα “ερυθρόλευκα”.

Πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από το πρωτάθλημα της Football League και συγκεκριμένα τον Αχαρναϊκό και ο Βαγγέλης Μπρισίμης προσθέτει ένα δυνατό “χαρτί” στην επίθεση.

Πέρα όμως από το Μεζίνι, η διοίκηση του Διγενή ήρθε σε συμφωνία με έναν εξίσου ποιοτικό παίκτη. Αυτός δεν είναι άλλος από το Δημήτρη Αετόπουλο που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε Φαρκαδόνα και Ελευθεροχώρι στη Γ’ Εθνική. Πλέον ανήκει και αυτός στο ρόστερ του Διγενή, θέλοντας και εκεί να βοηθήσει ως προς την υλοποίηση του στόχου της παραμονής για τη νέα του ομάδα.

Η διοίκηση του Διγενή τους καλωσορίζει αμφότερους και τους εύχεται υγεία και υλοποίηση των προσωπικών και ομαδικών τους στόχων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected