Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-4

Επιβλητική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στον Κοπανό, που επικράτησε με 4-0 του τοπικού ΓΑΣ, έχοντας τρία τέρματα στα πρώτα 16 λεπτά!

Η ομάδα του Φερέιρα Κινγκ μπήκε με επιθετικές διαθέσεις από το πρώτο λεπτό και επιβλήθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα των “κιτρινόμαυρων”, που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στα συνεχόμενα τέρματα του “δικεφάλου”.

Μπροστά σε 100 και πλέον θεατές, που εκμεταλλεύτηκαν τις ιδανικές καιρικές συνθήκες, ο ΠΑΟΚ έδειξε απειλητικός από το πρώτα δευτερόλεπτα και στην πρώτη φάση της αναμέτρησης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Πετράι κινήθηκε ωραία από τα δεξιά, βρήκε τον Αργυρόπουλο μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον επανεμφανιζόμενο μετά από 4 ματς, Χρήστο Χαβιαρόπουλο.

Ο αιφνιδιασμός των γηπεδούχων με το “κρύο” γκολ επηρέασε σημαντικά τα αγωνιστικά πλάνα τους και μάλιστα, βρέθηκαν σύντομα με την πλάτη στον τοίχο, όταν ο δραστήριος και σήμερα Πετράι, με ατομική προσπάθεια και ωραίο τελείωμα, “έγραψε” το 0-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΓΑΣ, δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο γκολ, αυτή τη φορά από τα 11 βήματα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φωτιάδη μετά από ανατροπή του Πατατούκα από τον Χαραλαμπίδη.

Με το προβάδισμα των τριών τερμάτων αλλά και με τη δεδομένη κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ έριξε στροφές και οι γηπεδούχοι (προσπαθώντας να…συνέλθουν από τα απανωτά τέρματα) βγήκαν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να μειώσουν το σκορ

Το γκολ όμως που έψαχναν οι “κιτρινόμαυροι” ώστε να αυξήσουν τις όποιες πιθανότητες για να μπουν ξανά στο παιχνίδι, δεν ήρθε ποτέ, απεναντίας ο Μάριος Αργυρόπουλος ήταν αυτός που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του και 6ο στο φετινό πρωτάθλημα, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα στον αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Γαβρά.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Χαβιαρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Μποζίνης Π. (46′ Σιδηρόπουλος), Γρυπούδης, Θεοδώρου, Οικονόμου Α. (44′ λ.τ. Ιτσκάρας), Τζιβάρας (80′ Δάιος), Οικονόμου Χ. (46′ Μποζίνης Κ.), Σπανός, Ντέλλας, Πρόιος.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Αθανασιάδης, Κούκλας (46′ Κίτσας Λ.), Θεοδώρου (72′ Βασιλείου), Μπουκλάς Α., Καρατάσιος, Φωτιάδης, Χασάν (58′ Κίτσας Θ.), Πετράι (70′ Κίτσας Σ.), Πατατούκας, Αργυρόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected