Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Νίκη Αγκαθιάς 0-2 (photos+vid)

Πέρασε και από τη δύσκολη έδρα της Αγίας Μαρίνας η Νίκη Αγκαθιάς και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 5 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Σταύρου Κελεσίδη δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Μέγα Αλέξανδρου, που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των τελευταίων αναμετρήσεων και να δώσει χαρά στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας.

Μπορεί βεβαίως ο αριθμός των θεατών να μην ήταν ο αναμενόμενος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως αυτοί ήταν αρκετά εκδηλωτικοί και το κλίμα πριν και κατά τη διάρκεια του ματς ήταν πέρα για πέρα ποδοσφαιρικό.

Η πορεία των “κυανολεύκων” αλλά και το επίπεδο του αντιπάλου, προμήνυαν μια πολύ ποιοτική αναμέτρηση, ωστόσο αυτό δε συνέβη καθώς υπερίσχυσε πλήρως το “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο, ήταν ένα διάστημα το οποίο γρήγορα θα ξεχαστεί και δύσκολα μπορεί κάποιος να σημειώσει στο μπλοκάκι μια καλή στιγμή μπροστά στις δύο εστίες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά αγωνιστική υπεροχή, είχαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν το πολυπρόσωπο κέντρο των “κυανολεύκων”.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως και ειδικότερα το πρώτο τέταρτο, ήταν το διάστημα το οποίο έκρινε και την τελική έκβαση του αγώνα.

Στο 51′ οι “ασπρόμαυροι” κέρδισαν φάουλ στον άξονα, περίπου 15 μέτρα έξω από την περιοχή του Καϊσίδη. Ο σπεσιαλίστας Χρήστος Ζαρογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση και η μπάλα πήγε…συστημένη στο δεξί “παραθυράκι” του Καϊσίδη που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

δείτε το βίντεο :

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε τον Γιώργο Ευτηριάδη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και σήκωσε γρήγορα τον Αντώνη Φράγγη, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Δημοσθένους. Η πίεση που ήθελαν να ασκήσουν οι γηπεδούχοι, περιορίστηκε σε ένα-δύο κερδισμένα φάουλ σε καλή θέση και σε κάποιες ατομικές προσπάθειες του δραστήριου Νιογκάνα που δεν κατέληξαν σε κάποια τελική πάσα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 59′ ο Ξαγοράρης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Καϊσίδης φάνηκε να ελέγχει την πορεία της μπάλας, ωστόσο την έχασε μέσα από τα χέρια του και ο Αντωνίου που καιροφυλακτούσε, έκανε την προβολή για το 0-2.

Το τέρμα αυτά άλλαξε άρδην τον ρυθμό του αγώνα και το παιχνίδι απέκτησε μια ιδιαίτερη σκληρότητα, με πολλά φάουλ και απανωτές διακοπές. Τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι πολλές προσωπικές μονομαχίες, δεν επέτρεψαν να παιχτεί παιχνίδι και οι προσπάθειες των γηπεδούχων, που αγωνίστηκαν με ακόμη περισσότερους επιθετικούς, δεν ευοδώθηκαν.

Η ομάδα του Σταύρου Κελεσίδη έφτασε τις 5 νίκες σε ισάριθμα ματς και έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί της καθώς υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την ουραγό Δόξα Λιανοβεργίου. Την ίδια ώρα, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που υπέστη την 3η φετινή του ήττα, θα αγωνιστεί κόντρα στον γειτονικό Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παρασίου.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Καϊσίδης, Πέγιος, Κολίτσης, Λιάπης (70′ Τσιάμπας), Αργυρόπουλος, Μουχτάρης (84′ Τηλκερίδης), Νιογκάνα, Κούβαρος Μ. (62′ Ντόγος), Συμεωνίδης Χ., Τεπετός, Δημοσθένους (55′ Φράγγης)

Νίκη Αγκαθιάς : Ιωκειμίδης, Μοσχόπουλος, Κίτσας Π., Παπασυμεών, Ιορδανόπουλος, Ζαρογιάννης, Πέτκος (90′ Στυλίδης), Ξαγοράρης (64′ Γρηγοριάδης), Βούλγαρης (86′ Αποστολόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Σιδηρόπουλος (46′ Αντωνίου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected