Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Ατρόμητος Διαβατού 1-2

Μεγάλης σημασίας νίκη για τον Ατρόμητο Διαβατού στο Λιανοβέργι, τόσο από βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής άποψης.

Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς από τη γηπεδούχο Δόξα και να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας την αντίπαλο της στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Το τρίποντο των “κυανολεύκων” αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς αγωνίστηκαν για περίπου μισή ώρα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουπίδη, ο οποίος την ώρα που αποχωρούσε για να δώσει τη θέση του στον Ντινόπουλο, έβγαλε τη μπλούζα πριν βγει εκτός αγωνιστικού χώρου και ο ρέφερι τον τιμώρησε με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 5ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Κώστας Πάτρας κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά από διώξιμο της άμυνας, την “τσίμπησε” προ του Καραλάζου και από πλάγια αριστερά έκανε τον γύρισμα για τον αφύλαχτο Ραφαήλ Πάτρα, ο οποίος με δυνατό σουτ “έγραψε” το 0-1.

Η χαρά όμως του Ατρομήτου κράτησε μόλις ένα λεπτό, όταν ο Σουρλόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μποσνιάκης πήδηξε πιο ψηλά από τον προσωπικό του αντίπαλο και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 28′ η Δόξα έφτασε μια ανάσα από το 2-1, όταν ο Μποσνιάκης και πάλι βρέθηκε σε καλή θέση στο ύψος του πέναλτι, το σουτ όμως που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιώργος Πάτρας.

Δύο λεπτά αργότερα, το φάουλ που εκτέλεσε ο Κώστας Πάτρας πέρασε παράλληλα από την εστία χωρίς όμως να βρεθεί κάποιος να σπρώξει τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Αυτό όμως που δεν έκανε με την εκτέλεση φάουλ, το έπραξε στο 43′ όταν βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας της Δόξας και με γυριστό σουτ νίκησε τον Καραλάζο που δεν κατάφερε να αποσοβήσει το μοιραίο.

Μάλιστα οι “κυανόλευκοι” του Διαβατού απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα, όταν ο ρέφερι κ. Τρέβλας υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Κουπίδη από τον Μπουκλά.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ραφαήλ Πάτρας, το πέναλτι όμως απέκρουσε ο Καραλάζος κρατώντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, όταν ο Ραφαήλ Πάτρας κινήθηκε ωραία από δεξιά, πέρασε δύο αντιπάλους, “έσπασε” τη μπάλα στον Κουπίδη και αυτός δεν κατάφερε από κοντά να σκοράρει, μετά την σωτήρια προβολή του Μπουκλά.

Στο 72′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία από πλευράς Δόξας όταν ο Ουζούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Πάτρας απέκρουσε στη γωνία και στην επαναφορά σε κενό τέρμα ο Σουρλόπουλος έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 79′ ο Τζέπης πέρασε δύο αντιπάλους και βρέθηκε απέναντι από τον Πάτρα ο οποίος είπε όχι στο εξ επαφής σουτ του μέσου της Δόξας,  ενώ στο 90′ ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να φτάσει στο τρίτο γκολ αλλά ο Χατζηγεωργίου που βρέθηκε απέναντι από τον Καραλάζο, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Μαυρίδης, Σουρλόπουλος, Μπουκλάς, Δρομπουλιανούδης, Ουζούνης, Χατζηδημητρίου, Στεργιόπουλος, Τζέπης, Μποσνιάκης, Κίτσας.

Ατρόμητος Διαβατού : Πάτρας Γ., Μπαλτζής Α., Πάτρας Ρ., Αρβανιτίδης, Μπερτούφι (59′ Ντινόπουλος), Κοντογιάννης, Γιαννακίδης (90+2′ Γιάτρας), Κουπίδης, Χρυσάνης, Στριμπίνος (84′ Χατζηγεωργίου), Πάτρας Κ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected