Κατηγορίες
Super League 1

“Φωτιά” στην ουρά έβαλε η ΑΕΛ!

Η πρώτη νίκη που κυνηγούσε εδώ και καιρό στη φετινή Super League Σουρωτή ήρθε για την ΑΕΛ, με τους “βυσσινί” να επικρατούν 1-0 του Πλατανιά και να δίνουν τέλος σε ένα “κατάμαυρο” σερί.

Τα ματς μακριά από τον θεσσαλικό κάμπο για το πρωτάθλημα είχαν εξελιχτεί σε έναν ανατριχαστικό εφιάλτη για την ΑΕΛ και τους οπαδούς της εδώ και πολύ καιρό, απόδειξη το ότι στα 34 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της είχε τον τραγικό απολογισμό των 11 ισοπαλιών και των 23 ηττών.

Πλέον όμως αυτό το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ ανήκει στο παρελθόν, με την ομάδα του Ηλία Φυντάνη να παίζει για την επιβίωση και την ύπαρξή της το απόγευμα της Κυριακής στα Χανιά και το φινάλε να την βρίσκει με το χρυσό 1-0 απέναντι στον Πλατανιά. που υπέγραψε και την πρώτη νίκη της στη φετινή Super League Σουρωτή.

Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς γνώρισε μια πικρή ήττα και παρά τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα και πλέον οι ανησυχίες για υποβιβασμό αρχίζουν να μεγαλώνουν.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athilitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Πριντέτα (77’ Παπανικολάου), Κρος, Πατράλης, Πλιάτσικας, Ντεβέσα (77’ Δημούτσος), Κοροβέσης, Στόιτσεφ (53’ λ.τρ. Μπούτνικ), Ενσικουλού, Γκρζέλτσακ.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας (64’ λ.τρ. Κούσας), Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο (80’ Λαγός), Ναζλίδης (90+1’ Περόνε).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected