Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλο] Πιερικός – Ηρακλής 0-1 (vid)

Με το εντυπωσιακό γκολ του Παναγιωτούδη ο Ηρακλής πέρασε με 0-1 από την Κατερίνη, κόντρα στον Πιερικό που άφησε τον δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι, μόνο προς το τέλος της αναμέτρησης…

Ένα καταπληκτικό γκολ του Κώστα Παναγιωτούδη ήταν αρκετό για τον Ηρακλή να πάρει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, κόντρα στον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης.

Το αποτέλεσμα της εκτός έδρας επιτυχίας με 0-1 ήρθε δίκαια, καθώς οι «κυανόλευκοι» αγωνίστηκαν σαν γηπεδούχοι από την αρχή του αγώνα, με τους φιλοξενουμένους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Για έναν Ηρακλή που έχασε τον βασικό και μοναδικό κλασικό σέντερ φορ του, Παντελή Κρυστάλλη από το 14΄ λόγω τραυματισμού και είχε σε εξαιρετική μέρα τον Τρύφωνα Γιούδα, ο οποίος είχε απαντήσει στην επιθετικότητα των γηπεδούχων προς το τέλος του αγώνα.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Πιερικός: Παπατολίκας, Κωστίκος, Τουλίκας, Τουλκερίδης, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας, Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης.

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κριτσιάνης, Ιωαννίδης, Καστριτσέας, Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης (14΄ Υφαντίδης – 71΄ Μούδιος), Σαββελίδης (90΄+4΄ Στεφανής), Δραγάνης (81΄ Ανδρεάκος).

katerinisport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected