Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΦΑΣ Νάουσα – Κιλκισιακός 1-0 (photos+vid)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΦΑΣ Νάουσα, που ανεβαίνει βαθμολογικά ενώ σιγά σιγά φαίνεται πως βρίσκει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, που θα τον βοηθήσει στη συνέχεια.

Κόντρα στον ουραγό Κιλκισιακό, η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη εκμεταλλεύτηκε το πολύ ποιοτικό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο εκτός του τέρματος που σημείωσε (και πάλι σκόρερ ο Κωτσόπουλος), είχε τρεις τουλάχιστον σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα της.

Από την άλλη πλευρά, οι “βυσσινί” του Λεωνίδα Υφαντίδη ρίσκαραν στο δεύτερο μέρος, ισορρόπησαν το ματς και θα μπορούσαν να αλλάξουν την τύχη τους στην αναμέτρηση αν είχαν πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

H πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 14′ όταν ο Τούφας γέμισε στην αντίπαλη περιοχή για τον αμαρκάριστο Κωτσόπουλο, αυτός έκανε το κοντρόλ και βρέθηκε απέναντι από τον Κολιοφούκα (πρώην γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα), όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε αρκετά μέτρα εκτός εστίας.

Στο 19′ μετά από μια αναμπουμπούλα στην άμυνα και κόντρες, η μπάλα κατέληξε αριστερά στον Κυζιρίδη, το σουτ όμως του Σκυδραίου μέσου βρήκε σε πόδια αντιπάλου και κατέληξε κόρνερ.

Η επιθετικότητα του ΦΑΣ συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, όταν ο Κωτσόπουλος μπήκε στη μεγάλη περιοχή από δεξιά, έκανε τη σέντρα για τον Κυζιρίδη που ερχόταν σε θέση φορ, η μπάλα όμως απομακρύνθηκε και ο Τούφας που βρέθηκε στην πορεία της, δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά από πλεονεκτική θέση.

Στο 34′ ο Κιλκισιακός είχε οριζόντιο δοκάρι σε μια σέντρα σουτ του Ραφαελίδη, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στην πάνω πλευρά της δοκού του Γρηγοριάδη, που ήλεγχε όμως την πορεία της μπάλας.

Για να φτάσουμε στο 37ο λεπτό, όταν ο Μουρίκι κινήθηκε στον άξονα, είδε τον Κωτσόπουλο που έφευγε ταχύτατα στην πλάτη των δύο στόπερ των φιλοξενούμενων και ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ, “έγραψε” το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κιλκισιακός ανέβασε στροφές, ισορρόπησε το ματς και πίεσε αρκετά την άμυνα των “κυανολεύκων”. Παρά τις προσπάθειες όμως, Γρηγοριάδης και άμυνα κράτησαν το μηδέν, ενώ θα μπορούσε να γίνει και το 2-0 στο 84′ όταν ο Μτσεντλισβίλι σημάδεψε εξ επαφής το δοκάρι του Κολιοφούκα.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης (25 λ.τ. Μουρίκι), Τόσιος, Τούφας, Κυζιρίδης (73′ Μαντώς), Κωτσόπουλος (85′ Χατζόπουλος), Ντινόπουλος (68′ Μτσεντλισβίλι).

Κιλκισιακός: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας (46′ Καρασίμος), Μπελίτσας (46′ Νικολαϊδης), Λογγινίδης, Πιπερτζής, Μοσχάκης, Καθάριος

περισσότερες φωτογραφίες στο inaoussa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected