Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Μακροχώρι 2-0

Νίκη με πολλές διαστάσεις για τον Κεραυνό Επισκοπής, που κατάφερε να χαμογελάσει για πρώτη φορά φέτος και ταυτόχρονα να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Γόλη Ιωαννίδη εμφάνισε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς στον Άραχο και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει αυτό που ήθελε, κόντρα σε μια ομάδα που είχε τα τρεξίματα, είχε τις αγωνιστικές δυνατότητες αλλά της έλειπε η εμπειρία για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Επισκοπή.

Οι “κοκκινόμαυροι”, έχοντας σε καλή μέρα τη μεσοεπιθετική της γραμμή, δημιούργησε αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Τσιμπρή, ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα κάτω από τα δοκάρια αντί του Σουροβίκη που είχε συμμετοχές στα τελευταία παιχνίδια.

Η κλάση και η εμπειρία του Χάρη Παραστατίδη συνέβαλαν στην επίτευξη του πρώτου τέρματος για τον Κεραυνό, το οποίο ήταν κυριολεκτικά…κεραυνός καθώς μετά το βολέ του Καρυπίδη, η μπάλα έσκασε μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και στρώθηκε στη δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής, με τον έμπειρο επιθετικό να πιάνει ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ που κατέληξε στο “Γ” της εστίας του Τσιμπρή.

Το τέρμα αυτό λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση και ανάγκασε την ομάδα του Γρηγόρη Ηλιάδη να ρισκάρει περισσότερο και να ζητήσει την ισοφάριση.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν έτσι χώρο να απειλήσουν στην κόντρα και σε δύο ακόμη περιπτώσεις με τους Παραστατίδη και Αντώνη Καρυπίδη, να φτάσουν στο 2-0.

Το Μακροχώρι προσπάθησε κυρίως από τα άκρα να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση στα καρέ του Καρυπίδη ο οποίος όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κεραυνός κέρδισε φάουλ από τα δεξιά, ο Νόσης εκτέλεσε πλασαριστά στον Παραστατίδη περίπου στο κόρνερ, ο τελευταίος πέρασε δύο αντιπάλους του παράλληλα με τη γραμμή του άουτ, και σήκωσε τη μπάλα για τον Αντώνη Καρυπίδη ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Χριστοδούλου Γ.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Καρυπίδης Γ., Νόσης, Ορδουλίδης (65′ Δήγκας), Τεκερίδης, Γεωργιάδης (85′ Καρυπίδης Σ.), Οριζάρης, Τσόπτσης, Λούρης, Δήμου (46′ Πασχάλης), Καρυπίδης Α., Παραστατίδης

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Χερίδης Κ. (46′ Ταγκαλίδης), Ηλιάδης, Δημητριάδης, Χερίδης Μ., Σταματίου, Μουρατίδης (46′ Λουκίδης), Τσακαλίδης, Παπακωνσταντίνου Δ., Πίκος, Γκιουλέκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected