Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] ΑΕ Λευκίμμης – Πανλευκάδιος  1-0

Η Πρωταθλήτρια Κέρκυρας σημείωσε την πρώτη εντός έδρας νίκη της με γκολ του Αναστασιάδη στο 55′, κόντρα στον Πανλευκάδιο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από 41′.

Την πρώτη νίκη στο “σπίτι” της πανηγύρισε η Λευκίμμη στο Πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Μετά από δύο λευκές ισοπαλίες, το συγκρότημα του Γιάννη Σφακιανάκη επιβλήθηκε με 1-0 του Πανλευκάδιου και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι Πρωταθλητές Κέρκυρας, κόντρα στους έτερους Ιόνιους, έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση, η οποία εν πολλοίς κρίθηκε στη φάση του 41ου λεπτού, όταν, ο Γουριώτης δέχτηκε τη 2η κίτρινη κάρτα του ρέφερι, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

το φιλμ του αγώνα στο corfusports.com

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Γ. Σφακιανάκης): Βάρελης, Τσεβανέδης, Κομνηνάκης (74′ Γεωργοπάλης), Αναστασιάδης (64′ Γαστεράτος), Σαμουηλίδης (58′ Θεοδωράκης), Βασιλάκης, Μπονέρης (86′ Βούλγαρης), Κουλούρης, Ρογγότης, Στέρεφ, Μυρίλλας.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Χ. Κοκκόλης (του Σπ.), Τσέλας (69′ Ασημακόπουλος), Βλάχος, Γουριώτης, Φλουδάς (80′ Κούτσικος), Χ. Κοκκόλης (του Ζ.), Μουρεχίδης (69′ Δημητρίου), Κουμπής, Ντιμήτρου (82′ Αργυρός), Γκανάρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected