Γ Εθνική / Τοπικά

Κώστας Παπαδόπουλος : “Οι συνθήκες δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας”

Τίτλοι τέλους για τον Κώστα Παπαδόπουλο στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας!

Πριν λίγα λεπτά, ο νεαρός τεχνικός επικοινώνησε με το SportsUp και τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες που υπήρξαν από χθες το βράδυ σχετικά με την αποχώρηση του από τον “πράσινο” πάγκο.

Σύμφωνα με τη δήλωση του, ο ίδιος παραιτήθηκε μετά το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και η απόφαση του αυτή είναι οριστική, ενώ οι σκέψεις για αποχώρηση υπήρξαν από το τελευταίο φιλικό της ομάδας. Όπως μάλιστα αναφέρει, δεν υπήρξαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να εργαστεί όπως επιθυμεί.

Αναλυτικά :

“Η παραίτηση μου από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας είναι οριστική και την ανακοίνωσα αμέσως μετά το χθεσινό παιχνίδι. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, την απόφαση του την είχα πάρει πριν καιρό. Ανακοίνωσα στους παίκτες ότι φεύγω μαζί με τους συνεργάτες μου κ.κ. Τριανταφύλλου και Κωτσιόπουλο. Οι συνθήκες δεν μου επιτρέπουν να δουλέψω έτσι όπως θέλω. Ήθελα να φύγω από το τελευταίο φιλικό, αλλά έκανα υπομονή μέχρι τώρα. Πλέον δεν θα συνεχίσω στην ομάδα.Εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους της…”

Το SportsUp, όπως επιτάσσει το ρεπορτάζ (σε μετάφραση, να απευθυνθούμε και στις δύο πλευρές…….) επικοινώνησε με άνθρωπο της διοίκησης ο οποίος μας ανέφερε πως ο ίδιος γνωρίζει για συνάντηση του προπονητή με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Σαμαρά, όμως αν η απόφαση του είναι οριστική, του εύχεται καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected