Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε τερματοφύλακα η ΑΕ Καρίτσας

Ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ για την ΑΕ Καρίτσας, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Βασιλειάδη.

O 32χρονος (01/07/1985) πορτιέρο με καταγωγή από την Κατερίνη, έχει σπουδαία καριέρα σε επαγγελματικές ομάδες, ενώ είναι γνώστης της κατηγορίας αγωνιζόμενος τόσο στον Διαγόρα Σεβαστής την περσινή χρονιά, όσο και σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Εδεσσαϊκό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Βατανιακό, Αχαρναϊκό, Πιερικό, Δόξα Κρανούλας, ΑΕΠ Κατερίνης, Καστοριά, Εθνικό Κατερίνης αλλά και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Έχει συνολικά 66 επαγγελματικές συμμετοχές και 5.879 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“H Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Τριαντάφυλλου (Άκη) Βασιλειάδη. Η εμπειρία του 32χρονου τερματοφύλακα και οι παραστάσεις που έχει από μεγαλύτερες κατηγορίες αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στο έργο της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Βασιλειάδης ξεκίνησε την καριέρα του από το Βατανιακό και τα τμήματα του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πιερικό, Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά, Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, Δόξα Κρανούλας, Αχαρναϊκό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Διαγόρα Σεβαστής.

Με την απόκτηση του Άκη θωρακίζεται η αμυντική γραμμή της ομάδας και σε συνδυασμό με τον Ευριπίδη Τσιλιγγερίδη και τον ταλαντούχο Διονύση Μπαλάφα, η τριάδα των τερματοφυλάκων είναι πλήρης.

Η Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τον Άκη στη μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η Διοίκηση κινείται μεθοδικά και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με 2 ακόμη ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική και μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected