Κατηγορίες
Basket

Πρώτο ευρωπαϊκό “ροζ φύλλο” για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε τον έλεγχο του αγώνα με την Κάπο Ντ’ Ορλάντο για περίπου 30′ λεπτά, όμως στο τέλος κινδύνεψε να χάσει μετατρέποντας το παιχνίδι σε ρώσικη ρουλέτα από την οποία βγήκε νικητής με 58-63.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σχετικά καλός, αναλογικά φυσικά και με τη δυναμικότητα του αντιπάλου του, στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, όμως στο τέλος κατάφερε δεχτεί 16 πόντους στα πρώτα 5′ λεπτά και η διψήφια διαφορά πόντων να φτάσει στο +4. Η σοβαρότητα των παικτών του Ηλία Παπαθεοδώρου στα τελευταία λεπτά ήταν και αυτή που χάρισε στο τέλος τη νίκη.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Λάκι Τζόουνς, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Κλάσεν-Κρουμπάλι με 10 και 4 πόντους αντίστοιχα, με τον δεύτερο όμως να κατεβάζει 10 ριμπάουντ. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση και πλέον έχει βελτιώσει την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας.

η ανάλυση του αγώνα στο basketblog.gr

Κάπο Ντ’ Ορλάντο (Τ. Ντι Κάρλο): Γκαλίπο, Αλιμπέκοβιτς 3, Άιρινγκ 2, Ατσούρ 3 (1), Κουλμπόκα 15 (3), Λαγκάνα, Στράουτινς, Ντέλας 5, Έντουαρντς 11, Βοϊτσενόφσκι 12 (2), Ικόβλεφ 7

ΠΑΟΚ (Η. Παπαθεοδώρου): Ντίλαρντ 4, Κλάσεν 10, Χρυσικόπουλος 3 (1), Κρουμπάλι 4, Κόνιαρης 10 (2), Καρράς, Τσόχλας, Μαργαρίτης 12 (1), Ζάρας, Κατσίβελης 1, Τζόουνς 17 (2), Τρις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected