Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Οι ρέφερι των ομάδων της Ημαθίας στην 6η αγωνιστική της Γ Εθνικής και η τριπλέτα του νομού στην Καρίτσα

Ανακοινώθηκαν σήμερα (25/10) οι διαιτητές και βοηθοί της 6ης αγωνιστικής σε 2ο, 3ο και 4ο όμιλο της Γ Εθνικής, που διεξάγεται την Κυριακή 29/10.

Στο σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και τον Αλμωπό Αριδαίας, η ΚΕΔ επέλεξε τον Βασίλη Πολυχρονίου από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους Γρηγόρη Πρεσπάρη και Χρήστο Σιδερίδη από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΦΑΣ Νάουσα με τον ΑΟ Καρδίας (γήπεδο Ραιδεστού), η Επιτροπή όρισε τον Φώτη Πολυχρόνη από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Γιώργο Σαλτσίδη και Γιάννη Μηνούδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Απόστολος Αποστολίδης από το Κιλκίς.

Την ίδια ώρα, τον επίσης σπουδαίο ματς ανάμεσα στον Εδεσσαϊκό και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, θα διευθύνει ο Μιχαήλ Μιχουλιάς από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Τάσο Σιανίδη και Αλέξανδρο Ανδρέου από την ίδια Ένωση, με παρατηρητή διαιτησίας τον Γιάννη Κωστή από την ΕΠΣ Λάρισας.

Όσον αφορά τους Ημαθιώτες ρέφερι, οι Γιώργος Μελτζανίδης, Μιχάλης Κελεσίδης και Γιώργος Χριστοδούλου θα είναι η διαιτητική τριπλέτα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕ Καρίτσας και τον Αγροτικό Αστέρα, με παρατηρητή τον Γιώργο Μιχαηλίδη από την Πέλλα.

δείτε τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected