Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΓΑΣ Κοπανού 2-1 (vid)

Νίκη με ανατροπή για την ΑΕ Χαρίεσσας στο ντέρμπι του Δήμου Νάουσας, με την ομάδα του Χρήστου Μποζίνη να εδραιώνεται στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 10 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες, μαρκαρίσματα και πολύ ισχυρό άνεμο, που εμπόδισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, το θέαμα πήγε…περίπατο. Το παράδοξο ήταν πως στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός πως είχε κόντρα τον αέρα, η ομάδα του Χρήστου Χατζηδάκη ήταν αυτή που είχε τα ηνία του αγώνα και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ.

Ήταν το 9ο λεπτό όταν οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ωραία στην κόντρα, ο Σπανός βρήκε τον Χρήστο Οικονόμου και ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά τον Ηλιάδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το γρήγορο γκολ άλλαξε από νωρίς τα σχέδια των δύο προπονητών, με τον Χρήστο Μποζίνη να δίνει εντολή να ανέβουν οι γραμμές και να πιέσουν ψηλά τους αντίπαλους αμυντικούς, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα τον ευνοϊκό άνεμο.

Ωστόσο, όλες οι προσπάθειες ανακόπηκαν από την άμυνα του ΓΑΣ και μόνο ένα μακρινό σουτ του Τουμαρά ήταν αυτό που ανησύχησε τον Χαβιαρόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και ενώ θα περίμενε κανείς πως ο αέρας θα έδινε το πλεονέκτημα στους “κιτρινόμαυρους” του Κοπανού, αντίθετα η ΑΕΧ ήταν αυτή που ανέβασε στροφές, επιβοηθούμενη και από τις αλλαγές (Κοτσογιαννίδης και Δελητζάκης) που πραγματοποίησε ο Χρήστος Μποζίνης στην ανάπαυλα.

Μέσα σε ένα δίλεπτο (63′-64′) ήρθαν τα πάνω κάτω και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Στο 63′ ο Γραμματικός ανατράπηκε από τον Χαβιαρόπουλο στην μεγάλη περιοχή του ΓΑΣ και ο ρέφερι κ. Παρασίου υπέδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Δελητζάκης, ο οποίος ευστόχησε αλλά ο διαιτητής υπέδειξε να εκτελεστεί ξανά λόγω εισόδου παικτών στη μεγάλη περιοχή. Τη δεύτερη εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης, ο οποίος ήταν και πάλι εύστοχος φέρνοντας το ματς στα ίσια.

δείτε το βίντεο 

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στην αμέσως επόμενη φάση ο Ιωαννίδης κινήθηκε ωραία στα πλάγια, πέρασε δύο αντιπάλους, έκανε την πάσα στον Λύτη οποίος αφού έκανε το “ένα-δύο” με τον Γραμματικό, πλάσαρε ιδανικά μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στα υπόλοιπα 30 περίπου λεπτά με τις καθυστερήσεις, ο ΓΑΣ προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να φτάσει στην ισοφάριση (πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Βασίλης Σιδηρόπουλος και Δάιος), χωρίς όμως να έρθει το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Ιασωνίδη

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Παρηγορίδης (89′ Σαρακατσιάνος), Σταμάτης, Λύτης, Ιωαννίδης Θ., Τουμαράς, Ίντος (46′ Δελητζάκης), Συμεωνίδης, Καϊσίδης (46′ Κοτσογιαννίδης), Στογιάννης (37′ Φωτιάδης), Γραμματικός.

ΓΑΣ Κοπανού : Χαβιαρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Γρυπούδης, Θεοδώρου, Τζιβάρας, Ιτσκάρας (46′ Μποζίνης Π.), Μποζίνης Κ., Πρόιος (77′ Σιδηρόπουλος), Οικονόμου Χ. (87′ Δάιος), Ντέλλας, Σπανός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected