Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Έξοδοι” για Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και ΦΑΣ Νάουσα, ματς αποδείξεων για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας

Φάση από το περσινό ΦΑΣ Νάουσα – ΑΟ Καρδίας (0-1)

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται ο πολύ ενδιαφέρον φετινός 2ος όμιλος στη Γ Εθνική, όπου δεσπόζει η παρουσία του ιστορικού Ηρακλή αλλά και ομάδων με ξεχωριστή διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν βεβαίως ομάδες που μπορεί να μην έχουν τις περγαμηνές, με τίτλους και διακρίσεις στο παρελθόν, έχουν όμως αξιόλογη οργάνωση αλλά και πολύ ποιοτικό ρόστερ.

Δύο εξ αυτών φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας και πρόκειται για τον Άρη Παλαιοχωρίου και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που πριν ξεκινήσει η σεζόν, κανείς δεν θα πίστευε πως μετά από 5 αγωνιστικές θα οδηγούσαν την κούρσα!

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη θα μεταβεί στη Νεάπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Μακεδονικό, ενώ οι “πράσινοι” της Ημαθίας θα αγωνιστούν στην Έδεσσα κόντρα στον ιστορικό Εδεσσαϊκό.

Ο Ηλίας Σαπάνης αντιμετωπίζει τις μακροχρόνιες απουσίες των Λαφαζανίδη, Πούπη και Μεταξά, ενώ επιστρέφουν οι ακραίοι μπακ Κιόρτσης και Κούμπους. Ο Γιώργος Ντάμτσιος από την άλλη δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λαγδάρη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σπουδαίο παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, όπου ο τοπικός Φίλιππος θα υποδεχτεί τον Αλμωπό Αριδαίας. Οι γηπεδούχοι, με νέο προπονητή πλέον τον Νίκο Αναστασόπουλο, θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ραχήμ και Τάχου ενώ η ομάδα της Πέλλας, με το εντυπωσιακό ξεκίνημα στον δεύτερο όμιλο, θα μεταβούν στην Ημαθία χωρίς τους Μουλά (τιμωρημένος) και Πετρόφ, ο οποίος παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του.

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΦΑΣ Νάουσα, που θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Καρδίας στο Δημοτικό Γήπεδο Ραιδεστού. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη θα αγωνιστεί με εξαιρετική ψυχολογία μετά τις δύο σερί νίκες αλλά και με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Από την άλλη πλευρά, επιστρέφει ο Βαγγέλης Πολύζας που εξέτισε την ποινή του ενώ στο ρόστερ της ομάδας εντάχθηκε ο τερματοφύλακας Φώτης Παρασκευόπουλος, που αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Τριανδρίας. Παράλληλα, αμφίβολοι είναι οι Τοπαλίδης και Μαρινόπουλος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ επίσης αμφίβολος είναι ο στρατευμένος Αθανασίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο :

Μακεδονικός – Άρης Παλαιοχωρίου
ΑΕ Καρίτσας – Αγροτικός Αστέρας
ΑΟ Καρδίας -ΦΑΣ Νάουσα
Εδεσσαϊκός -Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Κιλκισιακός -Καμπανιακός
Φίλιππος Αλεξάνδρειας -Αλμωπός Αριδαίας
ΑΠΕ Λαγκαδά -Πιερικός
Ρεπό : Ηρακλής

δείτε τις βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected