Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκη Αγκαθιάς – Δόξα Λιανοβεργίου 8-0

Τα 33 γκολ σε έξι παιχνίδια (5.5 μέσο όρο!) έχει φτάσει αισίως η Νίκη Αγκαθιάς, με τα οκτώ που σημείωσε σήμερα κόντρα στην ουραγό Δόξα Λιανοβεργίου.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη συνάντησε ελάχιστη αντίσταση από τους “κυανόλευκους”, που συνεχίζουν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τα γκολ : 

1′ Εκτέλεση κόρνερ του Ζαρογιάννη από τα δεξιά, κεφαλιά του Τριανταφυλλίδη μεταξύ πέναλτι και μικρής περιοχής, ο Μαυρίδης προσπάθησε να απομακρύνει αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (1-0)

12′ Γέμισμα του Ξαγοράρη από τα αριστερά, ο Βούλγαρης έστρωσε με το στήθος στον Τριανταφυλλίδη και ο τελευταίος με σουτ σημάδεψε τη δεξιά γωνία του Καραλάζου.

21′ Εντυπωσιακός συνδυασμός Βούλγαρη, Ζαρογιάννη από τα αριστερά, ο τελευταίος βρήκε με τακουνάκι τον επερχόμενο Αντωνίου, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 3-0.

23′ Πάσα του Ζαρογιάννη από το κέντρο προς τα αριστερά στον Βούλγαρη, αυτός σούταρε δυνατά, ο Καραλάζος απέκρουσε και ο Στυλίδης που ακολούθησε τη φάση με πλασέ σημείωσε το 4-0

50′ Ζαρογιάννης και Στυλίδης άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα στον άξονα, ο τελευταίος βρήκε με τη μία τον Τριανταφυλλίδη, ο οποίος μπήκε από τα αριστερά και πλάσαρε στην απέναντι γωνία (5-0)

58′ Ωραία κίνηση του Αντωνίου από τα αριστερά, “έσκαψε” τη μπάλα για τον Σιδηρόπουλο κι αυτός μόνος απέναντι από τον Καραλάζο, σκόραρε με κεφαλιά (6-0)

63′ Πάσα του Στυλίδη στον Βούλγαρη, που μπήκε κατά μέτωπο στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 7-0

81′ Ατομική προσπάθεια του Σιδηρόπουλου, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Δεβετζίδη

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς: Ιωακειμίδης (46′ Διακόπουλος), Μοσχόπουλος, Κίτσας Π. (46′ Γρηγοριάδης), Παπασυμεών, Ιορδανόπουλος, Ζαρογιάννης, Πέτκος, Βούλγαρης, Τριανταφυλλίδης, Αντωνίου (46′ Σιδηρόπουλος), Στυλίδης.

Δόξα Λιανοβεργίου: Καραλάζος, Κίτσας Β, Μπουκλάς, Ουζούνης (74′ Κωνσταντός), Σουρλόπουλος, Γερόπουλος, Στεργιόπουλος (57′ Δρακούλης), Μαυρίδης, Τζέπης, Δρομπουλιανούδης, Χατζηδημητρίου (48′ Μποσνιάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected