Κατηγορίες
Super League 1

Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΣ!

Όπως στο ματς με τον Πλατανιά, έτσι και κόντρα στην Κέρκυρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα “ξύπνησε” αφού δέχθηκε πρώτος γκολ, έκανε την ανατροπή και τελικά επικράτησε με 2-1.

Επανάληψη σκηνικού στα Ιωάννινα. Όπως ακριβώς έγινε στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, όπου η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δέχθηκε νωρίς γκολ και έκανε την απόλυτη ανατροπή (3-1), έτσι και ενάντια στον Πλατανιά για την 9η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, οι γηπεδούχοι δέχθηκαν πρώτοι τέρμα και στη συνέχεια ανέτρεψαν την κατάσταση.

Όπως αναφέρει το contra.gr, ο Παμλίδης στο 72′ άνοιξε το σκορ για τους Φαίακες, κάτι που ήχησε σαν “καμπανάκι” στους Γιαννιώτες. Ενάντια στον Πλατανιά σκόραραν πέντε λεπτά μετά το γκολ που είχαν δεχθεί. Τώρα το έκαναν μετά από έξι. Ο Κόντε έκανε το 1-1, ενώ στο 82′ ο Γιάκος χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο. Στα highlights του αγώνα τα δύο τάκλιν του Βελλίδη κοντά στο κέντρο του γηπέδου στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης, μετά από λάθος των συμπαικτών του.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (62′ Νικολιάς), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς (54′ Σολτάνι), Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (68′ Μανθάτης), Κόντε.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς (98′ Ελόνγκ), Σοϊλέδης, Γκόμεζ, Παμλίδης, Σπίνουλας (79′ Κόντος), Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας (60′ Ζορμπάς), Επστάιν, Γρομητσάρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected