Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Το ντέρμπι των “αιωνίων” στο “Barok” Coffee-Bar!

Σε ένα πρωτάθλημα που αυτή τη στιγμή, τέλη Οκτώβρη, κανείς από τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους δεν βρίσκεται στην κορυφή και ο καθένας αντιμετωπίζει τη δική του πραγματικότητα, η πρώτη φετινή τους «μάχη» πραγματοποιείται στη Λεωφόρο με τη σέντρα να γίνεται στις 19:30 (“Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας).

Γνωστή η κατάσταση στα εξωαγωνιστικό κομμάτι για το «τριφύλλι» που τουλάχιστον εντός γηπέδου συνεχίζει την προσπάθεια και ενόψει του αποψινού ντέρμπι πήρε «ένεση» ψυχολογίας και από την επίσκεψη των οπαδών του στο Κορωπί.

Στον Ολυμπιακό, ο Τάκης Λεμονής κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν ότι είναι καλύτεροι απ’ όλους, ενώ προετοίμασε την ομάδα του δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα και κυνήγι του γκολ με ταχύτητα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Τσάβες τελικά να μην προλαβαίνει το μεγάλο παιχνίδι, με τον Αργεντινό να μένει εκτός αποστολής, ωστόσο, συμπεριλήφθηκε στους διαθέσιμους ο Ροντρίγκο Μολέδο, από τη στιγμή που έπεσε η τιμωρία του από τις τρεις στις δύο αγωνιστικές.

Το πλάνο για τους γηπεδούχους θα έχει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω απ’ τα γκολπόστ, τους Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί στην τετράδα της άμυνας, τους Σιλά και Κουρμπέλη στα χαφ, την τριπλέτα των Χίλιεμαρκ, Λουντ και Βιγιαφάνιες μπροστά τους και μοναδικό προωθημένο τον Μολίνς.

Ο Τάκης Λεμονής που άφησε εκτός αποστολής τους Μαρίν και Τζούρτζεβιτς, προορίζοντας για την επίθεση τον Εμενίκε. Ο Προτό θα είναι κίπερ, δεξί μπακ ο Ομάρ και αριστερά ο Κούτρης και κέντρο άμυνας με Σισέ και Ένγκελς. Στον άξονα ο Ρομαό με τον Οτζίτζα Οφόε, δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Πάρντο και Ανδρούτσος και φορ ο Νιγηριανός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected