Κατηγορίες
Basket

Άρης – Ολυμπιακός 55-80

Ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ άνετα με 55-80 του Άρη στη Θεσσαλονίκη, πέρνοντας την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Την έβδομη σερί νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις πήρε ο Ολυμπιακός στο Nick Galis Hall, αφού κέρδισε με 55-80 τον Άρη, που γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα του στη χρονιά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει με την συνήθη δυναμική του στην έδρα του και να παίρνει ένα προβάδισμα πέντε πόντων στην αρχή του ματς (5-0). Όμως ο Ολυμπιακός πάτησε ξαφνικά το πόδι στο γκάζι και δεν ξανακοίταξε ποτέ πίσω του. Έτσι κατάφερε στην πρώτη περίοδο να χτίσει μία διαφορά ασφαλείας, της τάξης των οκτώ πόντων (14-22). Στη δεύτερη περίοδο, οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και κατάφεραν να μεγαλώσουν κι άλλο τη διαφορά από την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη που έδειχνε αβοήθητη. Το ημίχρονο βρήκε τους Πειραιώτες να προηγούνται με 21 πόντους (24-45).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, βρίσκοντας τον επιθετικό ρυθμό που τον βοήθησε να μειώσει την διαφορά με τον αντίπαλό του. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνέχισε να έχει το προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου (45-62). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν τις δυνάμεις να κυνηγήσουν το σκορ και αποδέχτηκαν την ήττα τους, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (55-80).

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 24-45, 45-62, 55-80.

Τα στατιστικά του αγώνα στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected