Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Εδεσσαϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-3

Μεγάλη εμφάνιση από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων στην Έδεσσα και πλέον μπορεί να κοιτάζει…αφ υψηλού τις ομάδες στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής!

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, μετά την καταιγιστική της παρουσία στο πρώτο ημίχρονο αλλά και τη γενικότερη εικόνα στο σημερινό παιχνίδι, απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που προερχόταν από την ήττα στον Εύοσμο (και μάλιστα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις) αλλά και με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες, οι “πράσινοι” της Ημαθίας δεν πτοήθηκαν και επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους , φτάνοντας πολύ γρήγορα στο 3-0.

Παρά τις αλλαγές που δοκίμασε στο αρχικό σχήμα ο Γιώργος Ντάμτσιος (έμειναν εκτός 11άδας οι Ζωγράφος, Ποτουρίδης, Κιρκιλιανίδης), η ομάδα δεν έχασε την συνοχή της, απεναντίας μάλιστα είχε εξαιρετική κυκλοφορία αλλά και πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Με κινητήριο μοχλό τον Ανδρέα Ζαχαριουδάκη (κορυφαίος του γηπέδου) και σκόρερ τους Αντώνη Παρσόπουλο (δις) και Γιώργο Κίτσα, ο Μέγας Αλέξανδρος αποχώρησε από το ΔΑΚ Έδεσσας με μια μεγάλη και περήφανη νίκη.

Τα γκολ

19′ Κάθετη πάσα του Ζαχαριουδάκη στον Κίτσα, αυτός βρήκε ωραία στον κενό χώρο τον Παρσόπουλο και ο τελευταίος “έσκαψε” τη μπάλα πάνω από τον Βόλτση, που προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποκρούσει.

25′ Κάθετη πάσα του Ζαχαριουδάκη και πάλι για τον Γιώργο Κίτσα, από αριστερά ο τελευταίος και με ιδανικό πλασέ “έγραψε” το 0-2

36′ Ατομική ενέργεια του Παρσόπουλου, που κέρδισε την κόντρα από τον αντίπαλο του στη δεξιά πλευρά της περιοχής και με το ανάποδο πόδι, σημάδεψε το “Γ” της εστίας του Βόλτση.

Στο 43′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ταταρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός : Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Φωτιάς, Αβραμίδης (46′ Προύντσης), Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Γολιδόπουλος (69′ Παπαστεργίου), Ταουσιάνης (30′ Μπουράκης), Σκαθαρούδης, Ρέτζια (46′ Χαραβιτίδης)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ρίζος, Συμπεθέρης, Κίτσα Λ, Πετκάκης, Τσουλχάη, Ταταρίδης, Ζαχαρουδάκης (86′ Ευθυμίου), Κουκουράκης (76′ Κιρκιλιανίδης), Κίτσα Γ. (76′ Περπερίδης), Καπετάνος (46′ Βλάχος), Παρσόπουλος.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected