Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μακεδονικός – Άρης Παλαιοχωρίου 2-0

Νικών συνέχεια για τον Μακεδονικό που επικράτησε, με 2-0 εντός έδρας του Άρη Παλαιοχωρίου, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Τέλος στο αήττητο σερί το οποίο και είχε, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Άρης Παλαιοχωρίου έβαλε ο Μακεδονικός, πετυχαίνοντας παράλληλα την τρίτη του σερί νίκη. Όπως αναφέρει το SDNA, το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου κατάφερε να προηγηθεί, στο σκορ στο 37΄ χάρη σε αυτογκόλ του Τσότρα, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην επανάληψη η ομάδα της Νεάπολης μπήκε δυνατά στο ματς, προκειμένου να φτάσει στο γκολ που θα της έδινε, αέρα δύο τερμάτων. Αυτό επιτεύχθηκε στο 90΄ από τον Τράικο, ο οποίος είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συνθέσεις

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Γουμάγιας, Βόσδου, Παντεκίδης, Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης (61’ Τσιαμπάζης), Ποκόνγκ, Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος (70’ Ηλιόπουλος), Διαμαντίδης (65΄Κανούλας), Παπαποστόλου (88’ Τράικος).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης, Σαπιασβίλι, Κουκουρώνας, Τσότρας, Αποστολάς, Αποστόλου, Κοττάκης, Στογιάννης, Γκιάτας, Κουκουλέκης, Ανδρεάδης (46’ Προβατίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected