Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] ΑΠΟΚ Βελούχι – Αστέρας Ιτέας 1-3 (photos)

Νικηφόρο πέρασμα είχε ο Αστέρας Ιτέας από το Καρπενήσι επικρατώντας του ΑΠΟΚ με 1-3.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/10) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής και έγινε παρουσία περίπου 250 θεατών.

Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη ηττήθηκε για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι και βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Οι γηπεδούχοι του Καρπενησίου βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 στο πρώτο μέρος, δεχόμενοι 2 γκολ από αντεπιθέσεις και με τον Αστέρα να έχει χαμένο πέναλτι. Δοκάρι για τον ΑΠΟΚ στο πρώτο μέρος είχε ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος. Στην επανάληψη η ομάδα της Φωκίδας προηγήθηκε με 0-3 έχοντας δεύτερο χαμένο πέναλτι με τον ΑΠΟΚ να μειώνει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Κακκάβα στο τελικό 1-3.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο evrytaniasport

Συνθέσεις

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Λάππας Ι., Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι (79΄ Αθανασόπουλος), Δικαιόπουλος (56΄ Κόλλιας), Κατσαδούρος (46΄ Ντουφεκιάς), Μπακαλίδης (62΄ Μπόγδανος), Κακκάβας, Γενιτσαρόπουλος

Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Πάππος, Αρκουμάνης(81΄ Βάσος), Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Γεωργουσόπουλος (71΄ Δαμιανός), Χαλαραμπίδης (86΄ Γκούρας), Αλεξίου, Αντωνίου, Σεϊτι (76΄ Χαλαστάνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected