Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Νίκη Βόλου – Βόλος ΝΠΣ 1-0

Η Νίκη Βόλου παίζοντας έξυπνα, κέρδισε τον πρωτοπόρο Βόλο ΝΠΣ 1-0 και τον πλησίασε στους δύο βαθμούς, βάζοντας φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα των Μπούις – Ξηροφώτου προτίμησε να περιμένει τους φιλοξενούμενους και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Το τέρμα που έκρινε το παιχνίδι, σημείωσε ο Χρήστος Καρτσαμπάς στα χασομέρια του πρώτου μέρους όταν με κεφαλιά σε κόρνερ του Μέτσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στα ουράνια τους χιλιάδες φίλους της Νίκης.

Το ματς

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά του αγώνα η Νίκη έδωσε μέτρα στους φιλοξενούμενους θέλοντας να θωρακίσει την άμυνά της και να προσπαθήσει να χτυπήσει σε κάποια οργανωμένη αντεπίθεση. Αυτή η επιλογή του τρόπου παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Χουάν Φεράντο να απειλήσει δύο φορές σε τρία λεπτά. Στο 8’ η σέντρα σουτ του Καμπαγιέρο υποχρέωσε τον Μένιο Θεολόγη σε εντυπωσιακή απόκρουση ενώ στο 11’ ο Μελισσόπουλος σούταρε από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

η ανάλυση του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Βέργος, Γιάκοβλεφ (89’ Λάιος), Μέτσε (93’ Ματθαίου), Ντόλγκι, Γαρυφαλλόπουλος (81’ Ιορδανίδης), Τζιώρας

Βόλος ΝΠΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης (72’ Μηλιώτης), Πιαστόπουλος (84’ Δεμηρτζόγλου), Μελισσόπουλος, Καμπαγιέρο (89’ Πέντα), Μάντζης, Γκαρσία, Ηλιόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected