Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Άρης Παλαιοχωρίου 1-1 (photos+vid)

Μοιρασιά στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, σε μια αναμέτρηση που οι δύο ομάδες είχαν να παλέψουν και με τον δυνατό άνεμο.

Μπροστά σε ελάχιστους θεατές και κάτω από έναν ήλιο με…δόντια λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, Μακροχώρι και Άρης Παλαιοχωρίου είχαν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι και στο καλό τους διάστημα έφτασαν μάλιστα και στο γκολ.

Ο Γιώργος Απόσογλου, που αντιμετώπισε την πρώτην ομάδα του, παρέταξε τους “κιτρινόμαυρους” με επιθετικούς προσανατολισμούς στο πρώτο μέρος, με στόχο να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για τα καρέ του Σουροβίκη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 11ο λεπτό όταν ο Γκίτσας σούταρε με δύναμη από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Μιχαηλίδη, ο οποίος σούταρε δυνατά εκτός περιοχής χωρίς όμως στόχο.

Η πίεση από πλευράς “κιτρινόμαυρων” καρποφόρησε στο 21ο λεπτό όταν ο Νατσικόπουλος βρήκε με κάθετη πάσα τον Ατανάσοφ, αυτός πρόλαβε τους αντίπαλους αμυντικούς και με πλασέ νίκησε τον Σουροβίκη για το 1-0.

Στο 31′ ο Πίκος μπήκε από τα δεξιά, πέρασε έναν αντίπαλο και στα όρια της γραμμής της μεγάλης περιοχής βρέθηκε στο έδαφος σε ανατροπή του από τον Νατσικόπουλο. Ο ρέφερι κ. Καραντώνης υπέδειξε αρχικά πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον υψηλόσωμο αμυντικό του Άρη, ωστόσο άλλαξε την απόφαση του στη συνέχεια κατόπιν υπόδειξης του βοηθού κ. Μαργαρίτη ο οποίος είδε την παράβαση εκτός περιοχής.

Στο φάουλ που εκτελέστηκε από τον Πίκο, το Μακροχώρι έφτασε κοντά στο γκολ αλλά την προβολή του Αναστάση απεσόβησε εντυπωσιακά ο Γιάννης Θεοδωρίδης

δείτε το βίντεο : 

Στο δεύτερο μέρος, η ισορροπία στο ματς άλλαξε καθώς με το ξεκίνημα οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αναστάση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτό είχε ως συνέπεια, οι γηπεδούχοι να πιέσουν περισσότερο, να έχουν περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή τους και να φτάσουν τελικά στην ισοφάριση. Ήταν το 78′ όταν ο Τσακαλίδης γέμισε από το κέντρο, ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με δεξί βολέ νίκησε τον Θεοδωρίδη, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Η πίεση από πλευράς Μακροχωρίου συνεχίστηκε και στη συνέχεια, ωστόσο οι προσπάθειες για την ανατροπή δεν καρποφόρησαν. Παρά τις αλλαγές και την είσοδο πιο επιθετικογενών ποδοσφαιριστών, το 1-1 παρέμεινε στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια έχοντας μοιραστεί από έναν βαθμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Μαργαρίτη

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Σουροβίκης, Ηλιάδης, Γκιουλέκας (46′ Φιλιππίδης), Δημητριάδης, Χερίδης Μ. (84′ Κούχια), Σταματίου, Πίκος, Τσακαλίδης, Παπακωνσταντίνου Δ., Παπακωνσταντίνου Γ., Λουκίδης (73′ Σγούρος).

Άρης Παλαιοχωρίου : Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος (57′ Γιοβανόπουλος Γ.), Παντόπουλος, Γκατζίδης, Κούκλας, Κούκλης, Αναστάσης, Γκίτσας, Μιχαηλίδης (84′ Γερόπουλος), Νατσικόπουλος (52′ Σιτσάνης), Ατανάσοφ (81′ Χρυσάφης)

δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected