Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφές της τελευταίας στιγμής για δύο ομάδες της Γ Εθνικής!

Μετά τον Κενάν Μπαργκάν που αγωνίζεται στον Άρη Θεσσαλονίκης, ένας ακόμη Μπαργκάν ο Τζεμαλή θα αγωνίζεται με το θεό του πολέμου στο στήθος, αφού μεταγράφηκε στον Άρη Αβάτου.

Όπως αναφέρει το thrakisports, με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Τζεμαλή Μπαργκάν και θα είναι ο δεύτερος από το «σόι» που θα αγωνίζεται με τον θεό του πολέμου, τον Άρη, στο στήθος, όχι όμως για λογαριασμό του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά του Άρη Αβάτου που φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Την περσινή σεζόν ο Τζεμαλή αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ηρακλή Ζυγού, με τον οποίο και ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου:

Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις παικτών στη Δόξα Προσκυνητών που απέκτησε ακόμα έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που πέρασε στα ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή.

Πρόκειται για τον στόπερ Βασίλη Γιολδάση(φωτ) που την Δευτέρα συμπληρώνει τα 19 του χρόνια (γεννημένος 30/10/98) και θα ενισχύσει τα μετόπισθεν της ομάδας του Νίκου Μπαχαρίδη. Ο νεαρός αμυντικός με καταγωγή από το Αγρίνιο, θα είναι ο πέμπτος φοιτητής που αποκτά η Δόξα Προσκυνητών μετά τους Γιώργο Γιαννακίδη, Γιώργο Κρεμμύδα, Γιάννη Νικολίτσα, Δημήτρη Σιχλιμοίρη και Γιάννη Γαβριήλ συνθέτοντας μια από τις πιο νεανικές ομάδες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιολδάσης ξεκίνησε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, συνέχισε στο Χαϊδάρι και ακολούθησαν το Αιγάλεω και την τελευταία διετία στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αττικής η Αγία Ελεούσα, με την οποία ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια παρά το νεαρό της ηλικίας του. Συνολικά στην τελευταία διετία αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος πέρυσι και 13 πρόπερσι χωρίς να πετύχει κανένα τέρμα βοηθώντας να κερδίσει την παραμονή της στο πρωτάθλημα. Ο Γιολδάσης που στο παρελθόν δοκιμάστηκε από Τόττεναμ και Μπρεντφορντ, ξεκίνησε προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη με την Δόξα αγωνίστηκε ως βασικός και στο νικηφόρο φιλικό της νέας του ομάδας στην Ξάνθη με τον Ορφέα.

Η Δόξα Προσκυνητών ενόψει του ντέρμπι με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου την μεθεπόμενη εβδομάδα πιθανότατα εκτός του Γιολδάση θα έχει στο ρόστερ ακόμα κάποιες προσθήκες, αφού στο μπλοκάκι των Μπαχαρίδη και Πουρλιάκα βρίσκονται ακόμα κάποιοι νεαροί παίκτες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected