Κατηγορίες
Super League 1

Πέρασε αλώβητος από το Αγρίνιο ο Απόλλων

Ανεβαίνει αγωνιστικά ο Απόλλων Σμύρνης, που κατόρθωσε να “τσιμπήσει” τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Παναιτωλικού.

Mετά τις δύο σερί ήττες από τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο και την Κέρκυρα στο «νησί των Φαιάκων», ο Παναιτωλικός δεν είχε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Με ενδεκάδα ανάγκης αφού οι πολλές απουσίες έκαναν τον Χάβο να παίξει με… υπηρεσιακό αριστερό μπακ τον Κλέσιο, δεξιά τον Μύγα σε ρηχά νερά, αλλά και με πάθος οι “κιτρινομπλέ” μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και με το «καλησπέρα» επιβλήθηκαν σε ρυθμό του Απόλλωνα.

Είχαν την κατοχή, είχαν την διάθεση, αλλά όχι τις φάσεις αφού στα καρέ του Τσόβιτς πάντα κάτι έλειπε για να γίνει τελική. Από την άλλη ο Απόλλωνας από την αρχή του αγώνα είχε αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπάθησε να παίξει στην κόντρα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο agrinio-sports.gr

Συνθέσεις

Παναιτωλικός : Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Μόρας, Κλέσιο (90′ λ. τρ. Μιγκέλ Ροντρίγκες), Μαζουρέκ, Μάρκος Πάουλο (60′ Μπράβο), Ντιέγκο Λόπες, Ντίας, Ρόσα (76′ Μοράρ), Μαρκόβσκι.

Απόλλων Σμύρνης : Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μενδρινός (46′ Ανιέτε), Καστιγιέχος, Μπιζιμίν, Παπάζογλου, Χουάρες (82′ Μαασί), Κούρος (88′ Ντάσιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected