Κατηγορίες
Football League

Με το δεξί χάρη στον Ξύδα!

Επιδεικνύοντας ψυχή, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έκανε το στόχο του πραγματικότητα, ξεκινώντας το νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με επιτυχία κερδίζοντας στο γήπεδο του Γάλλου στο Ρέθυμνο με σκορ 1-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη που βάσει εμφάνισης άξιζε να πετύχει τουλάχιστον ένα ή δύο περισσότερα και να πάρει μια πιο άνετη νίκη σημείωσε στο 56ο λεπτό ο Ξύδας ο οποίος με ένα υπέροχο σουτ έστειλε τη μπάκα στο “Γ” της εστίας της ΑΕ Καραϊσκάκης, με τη φάση να ξεκινά από την εκτέλεση κόρνερ από τον Βρεττό.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε τουλάχιστον δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, αμφότερες με τον Λέο που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Μέλκα, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, με τον Τόλι να αποβάλλεται στο 90’ με 2η κίτρινη κάρτα (κι αφού πήρε την πρώτη στο 82’) από τον διαιτητή Κυρίτση.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Σάλιακας (67′ Σελινιωτάκης), Ξύδας (81′ Ντάγκρας), Λέο (78′ Νικόλτσης).

ΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκα, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου (87′ Μιχάλης), Τσοντάκης, Μακρής, Κόλλινς, Μακρίδης, Γυφτοκώστας (65′ Κυριάκης), Ευαγγέλου (46′ Χούσος), Λουκίνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected