Κατηγορίες
Γενικά

ΠΑΟΚ vs Αστέρας Τρίπολης, LIVE στο “Barok” Coffee-Bar!

Μόνο νίκη θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, για να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τον Ατρόμητο. Την αναμέτρηση με ώρα έναρξης στις 19.30 θα την παρακολουθήσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε ακόμα ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα (19:30, Novasports1) και θέλει να επαναφέρει… την τάξη όσον αφορά την κατάσταση στη βαθμολογία, προσπερνώντας την ΑΕΚ και κυνηγώντας τον Ατρόμητο.

Ο «δικέφαλος του βορρά» για έκτο εντός έδρας ματς στο φετινό πρωτάθλημα θα παίξει δίχως τη στήριξη του κόσμου του, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μάλιστα, να ζητά εκ μέρους των συμπαικτών του την κατανόηση των οπαδών της ομάδας σε αυτήν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στον σύλλογο.

Μετά και τη νίκη (0-1) της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, η ομάδα του Λουτσέσκου ξέρει ότι θα πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα την επαναφέρει στη 2η θέση και για να επιτευχθεί ο στόχος, είναι διαθέσιμος να βοηθήσει και ο Ελ Καντουρί, που μπήκε στην αποστολή, ενώ επιστρέφει και ο Κουλούρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected