Κατηγορίες
Super League 1

Σοκ σε Εθνική και ΑΕΚ με Μάνταλο!

Επιβεβαιώθηκε η ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο του Πέτρου Μάνταλου και η ΑΕΚ χάνει τον αρχηγό της για τη συνέχεια της φετινής σεζόν.

Όπως αναφέρει το SDNA, η ΑΕΚ χάνει τον αρχηγό της για τους επόμενους μήνες και φυσικά πρόκειται για σημαντικό πλήγμα και για την εθνική ομάδα εν όψει των αναμετρήσεων με την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Ο Μάνταλος στέκεται εξαιρετικά άτυχος για άλλη μια φορά στην καριέρα του. Υπενθυμίζεται ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού και στο δεξί γόνατο, τον Μάρτιο του 2015 στον ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Είχε επιστρέψει στα γήπεδα τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς,όταν μπήκε αλλαγή στο 78′ στο νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ :

«Ολοκληρώθηκε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected