Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ολυμπιακός για πρόκριση ο σημερινός κόντρα στην Μπάρτσα!

Θρυλικό “όχι” στον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του! Ο Ολυμπιακός έπαιξε στιβαρά στην άμυνα, είχε τον Προτό σε καλή βραδιά, άντεξε στην πίεση της Μπαρτσελόνα και με τον πρώτο βαθμό του (0-0) διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες κατάκτησης της τρίτης θέσης στον όμιλο του, καθώς Σπόρτινγκ και Γιουβέντους έφεραν 1-1.

Μια σπουδαία (λευκή) ισοπαλία για τον Ολυμπιακό κόντρα σε αυτήν την Μπαρτσελόνα. Είναι ο πρώτος του βαθμός στον όμιλο και σίγουρα μπορεί να αισιοδοξεί πλέον για τον όμιλο μιας και έχει την Σπόρτινγκ εκτός και την Γιουβέντους εντός.

Από το ξεκίνημα του αγώνα στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει έντονα όποτε η Μπαρτσελόνα περνούσε τη σέντρα, δηλαδή ναι μεν έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι του, αλλά χωρίς να κλείνεται στην περιοχή του ταυτόχρονα, όπως δηλαδή συνέβη στο Καμπ Νόου. Μάλιστα η «ερυθρόλευκη» άμυνα έπαιξε πολύ ψηλά το τεχνητό οφσάιντ, με τους «μπλαουγκράνα» να μένουν ακάλυπτοι σε αρκετές περιπτώσεις. Οι Καταλανοί πάλι προσπάθησαν να κάνουν το κλασικό παιχνίδι κατοχής και να αναλάβουν από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του αγώνα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο Sport24

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε (75′ Ζιλέ), Ελαμπντελαουί, Καρσελά (79′ Πάρντο), Φορτούνης (84′ Τζούρτζεβιτς)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Παουλίνιο (62′ Ράκιτιτς), Σουάρεθ (76′ Γκόμες), Σέρτζι Ρομπέρτο (45′), Μέσι, Σουάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected