Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σακελλαρίου την τελευταία μέρα των μεταγραφών!

Στην Τριγλία Ραφήνας θα συνεχίσει την πολυετή του καριέρα ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

Ο γεννημένος στις 17/02/1987 ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Φωστήρας στην Γ΄ Εθνική και ο Εθνικός Αστέρας στην Β΄. Εν συνεχεία αγωνίσθηκε στον Πανθρακικό (Super League), για να μεταγραφεί τη σεζόν 2010 στον ΠΑΟΚ, όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια, αγωνιζόμενος ενδιάμεσα μία χρονιά ως δανεικός στην Κέρκυρα.

Την 01/01/2014 μεταγράφηκε στην FC Lyubimets, ομάδα Α΄ Εθνικής της Βουλγαρίας, για να αγωνισθεί στην συνέχεια στην ΠΑΕ Κισσαμικός και στην ΑΕ Ζακκακίου, ομάδα Α΄ Εθνικής Κύπρου. Τελευταία ομάδα στην πλούσια καριέρα του, πριν την Τριγλία Ραφήνας, ήταν η ΠΑΕ Πανελευσινιακός.

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου έχει φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο της Εθνικής Παίδων και Εθνικής Νέων, ενώ έχει και ευρωπαϊκές παραστάσεις καθώς έχει συμμετοχή σε 3 αναμετρήσεις του EUROPA LEAGUE, με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του Λευτέρη Σακελλαρίου από την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας και του εύχεται μία καλή και ποιοτική ποδοσφαιρική χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected