Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Super Deal με Τερζή ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Μια πολύ σπουδαία προσθήκη πραγματοποίησε τις τελευταίες κυριολεκτικά ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Οι “πράσινοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Γιώργο Τερζή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό και βρέθηκε στα Τρίκαλα για να τα δώσει τα χέρια με τους διοικούντες την ομάδα της Ημαθίας.

Ο 33χρονος (13/08/1984) αμυντικός με καταγωγή από το Κίτρος Πιερίας, εντάχθηκε στην αρχή του καλοκαιριού στον Πιερικό αλλά αποχώρησε πριν λίγα 24ωρα, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Διαγόρα Σεβαστής, Τριγλία Ραφήνας, Εθνικό, Ατρόμητο Πειραιά, ΑΟ Πεύκης, Φωστήρα, Φωκικό, Πύδνα Κίτρους, Αναγέννηση Καρδίτσας και Παύλο Μελά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τερζή.

Γεννηθείς το 1984 ο Γιώργος Τερζής έχει πολλές παραστάσεις στην καριέρα του έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες: Πύδνα Κίτρους, Παύλος Μελάς Θεσσαλονίκης, Πιερικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Φωκικός, Φωστήρας, Πεύκη, Ατρόμητος Πειραιά, Εθνικός Πειραιά, Τριγλία Ραφήνας και Σεβαστή.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκινήσει το πρωτάθλημα στον Πιερικό έχοντας πετύχει 5 γκολ, 3 σε φιλικές και 2 σε επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας. 

Η θέση που αγωνίζεται είναι σέντερ μπακ. 

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες. 

ΜΕΓΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected