Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές στο φινάλε ο Ολυμπιακός Βόλου!

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, αν και δεν τους ανακοίνωσε επίσημα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Θεσσαλία” πρόκειται για τον μέσο Δομίνικο Πλουσή, τον αμυντικό χαφ Γιάννη Σιγαλάκο και τον επιθετικό Νίκο Μπέικο.

Ο Δομίνικος Πλουσής (φωτ) είναι 29 ετών, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, με τελευταία αυτή του Ερμή Ζωνιανών. Αυτή την εποχή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα του Βόλου.

Ο Γιάννης Σιγαλάκος είναι 18 χρονών και πρωτοετής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και πέρυσι ανήκε στον Εθνικό Πειραιώς, χωρίς να καταγράψει κάποια συμμετοχή. Οι δύο παραπάνω παίκτες ήδη προπονούνται με τους «ερυθρόλευκους».

Όσο για τον Νίκο Μπέικο (φωτό), έχει γεννηθεί στις 24/9/1998. Παίζει στη θέση του σέντερ φορ και προέρχεται από την «ερυθρόλευκη» οικογένεια έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Β. Στη συνέχεια έπαιξε σε Πύρασο (με έξι συμμετοχές και ένα γκολ στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2015-16), Σαρακηνό και Κ20 της ΑΕΛ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected