Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Τα βλέμματα στραμμένα στο Κλειδί, σπουδαίο ματς και στη Ραχιά (pregame Α2 ΕΠΣ Ημαθίας, 4η αγωνιστική)


Επιστροφή στη δράση για την Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά το ρεπό της 28ης Οκτωβρίου.

Στον 1ο όμιλο, τρεις είναι οι ομάδες που έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής και δύο εξ αυτών αγωνίζονται μεταξύ τους, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Ο Εθνικός Κλειδιού υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, δύο από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1, αμφότερες ιδιαίτερα ενισχυμένες κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η τρίτη ομάδα που διατηρεί το απόλυτο είναι ο Φίλιππος Μελίκης, ο οποίος υποδέχεται στην έδρα του την ΑΕ Σχοινά, poy συνεχίζει με νέο προπονητή μετά την αντικατάσταση του Γιώργου Πατρίκα με τον Δημήτρη Μπενίσκο.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το παιχνίδι και στο Νησέλι, όπου ο τοπικός Αλιάκμων θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Λουτρού ενώ στο Νεόκαστρο, ο Αχιλλέας θα ψάξει την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Θύελλα Σταυρού.

Τέλος στο Παλαιό Σκυλίτσι, ο τοπικός Άρης κοντράρεται με τον ενισχυμένο με τις τελευταίες προσθήκες ΠΑΟ Παλατίτσια, σε ένα παιχνίδι ψυχολογίας για αμφότερες μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τον 2ο όμιλο, πολύ ενδιαφέρουσα αναμένεται η αναμέτρηση στη Ραχιά ανάμεσα στην ΑΕΠ Βέροιας και τον Ολυμπιακό Νάουσας, ενώ ο δεύτερος ΑΣ Πατρίδας θα υποδεχτεί τον Εθνικό Ράχης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (5/11 – 15.00) :

1ος όμιλος

Εθνικός Κλειδίου – Αγρ.Αστ.Πλατέος

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Θύελλα Σταυρού

Αλιάκμων Νησελίου – Ολυμπιακός Λουτρού

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Σχοινά

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΕΠ Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας

ΑΟ Μαρίνας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

ΑΣ Πατρίδας – Εθνικός Ραχιάς

Δόξα Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Ρεπό : Αριστοτέλης Νάουσας

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected