Διάφορα - Συνεργάτες

Το “Draw” Cafe στις επάλξεις για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ μαγνητίζει τα… βλέμματα στην 10η αγωνιστική της Super League και το “Draw” Cafe είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους ποδοσφαιρόφιλους για ένα ακόμη πολύ ενδιαφέρον ματς!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Κυριακής (5/11) στις 19:30 (Onsports, Novasports 1) και οι δύο «μονομάχοι» έχουν ως στόχο την νίκη και συνάμα το «τρίποντο» προκειμένου να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενόψει της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η Ένωση, έπειτα από την ισοπαλία του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο, έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση με… συγκάτοικο την ομάδα του Περιστερίου. Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ προέρχονται από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μίλαν για την 4η αγωνιστική του Europa League και απέναντι στον ΠΑΟΚ θέλουν να αποδείξουν πως διαθέτουν το… μέταλλο για την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν για δεύτερη φορά στην Αθήνα για ντέρμπι κορυφής, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να παρουσιάσει την ομάδα του με διαφορετικό «πρόσωπο» σε περίπτωση που θέλει να φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ. Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και σε περίπτωση που πάρουν το «τρίποντο» θα τεθούν επικεφαλής της «μάχης» για την φετινή κούπα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected