Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – Κιλκισιακός 5-1

Με άνεση και εξαιρετική εμφάνιση ο Ηρακλής συνέτριψε τον Κιλκισιακό στο Καυτανζόγλειο με 5-1

Αυτό που τα αθλητικογραφικά κλισέ αναφέρουν ως «ευχάριστο απόγευμα» πέρασε ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο με αντίπαλο τον Κιλκισιακό, ο οποίος αποδείχθηκε εξαιρετικά ανίσχυρος, ως προς την προοπτική να αποτρέψει τους «κυανόλευκους» από το να μην πετύχουν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους, μιας και το τελικό 5-1 είναι καταδεικτικό της εικόνας των δύο ομάδων.

Απολύτως ενισχυμένος με έμπειρους και ικανούς για την κατηγορία παίκτες, ο Ημίθεος επιβλήθηκε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, είχε το εύκολο γκολ και δεν ανησύχησε ούτε καν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν – εντελώς προσωρινά, όπως αποδείχθηκε – το σκορ.

το φιλμ της αναμέτρησης στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής : Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου Α. (75΄ Στεφανής), Ρόβας (86΄ Κρυστάλλης), Αθανασίου Π., Παπαδόπουλος (83΄ Κριτσιάνης), Σαββελίδης (45΄+1΄ Πτηνόπουλος), Υφαντίδης.

Κιλκισιακός : Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Δοξάκης, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Καρασίμος, Καθάριος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected