Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Καρίτσας 0-4

Ευρεία σε έκταση νίκη για την ΑΕ Καρίτσας στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο που φιγουράριζε πριν το ματς στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας ήταν εξαιρετική και παρουσίασε τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να φύγει νικήτρια από μια δύσκολη έδρα και παράλληλα να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Πριν την αναμέτρηση, η διοίκηση των γηπεδούχων απένειμε τιμητική πλακέτα στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργο Τασίδη για την προσφορά του στους “πράσινους” κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους αλλά και εκδρομείς από τη γειτονική Πιερία, οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν δυνατά και πριν συμπληρωθούν 10 λεπτά αγώνα έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά το δυνατό σουτ του Κυπαρίσση απέκρουσε σε κόρνερ ο Ρίζος.

Στο 22′ οι “πράσινοι” (που αγωνίστηκαν χωρίς τους τιμωρημένους Ταταρίδη και Κίτσα) είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Κιρκιλιανίδης απέκρουσε ο Βασιλειάδης.

Το πρώτο γκολ των πολύ δραστήριων φιλοξενούμενων, σημείωσε στο 28′ ο Κυπαρίσσης, ο οποίος κινήθηκε ωραία εκτός ορίων της μεγάλης περιοχής, μπήκε κάθετα από τα αριστερά και με μια λόμπα έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Παρσόπουλου, με τον ρέφερι να δείχνει τη συνέχεια στο ματς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Γιώργος Ντάμτσιος προχώρησε σε δύο αλλαγές, περνώντας εκτός τους Δημήτρη Ρίζο και Δημήτρη Πετκάκη και στις θέσεις τους πέρασαν ο νεαρός Αργυρόπουλος και ο νεοαποκτηθέντας από τον Πιερικό, Γιώργος Τερζής.

Η επιθετικότητα της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54′ ο Κυπαρίσσης και πάλι βρέθηκε απέναντι από τον Αργυρόπουλο και με πλασέ “έγραψε” το 2-0 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να μην έχουν το σθένος να επιστρέψουν στο γήπεδο και στο 82 έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο ματς με το τρίτο προσωπικό τέρμα του Κυπαρίσση, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της συνάντησης.Νίκου

Το τελικό 0-4 που “σφράγισε” τη νίκη των Πιερέων, σημείωσε ο Κουκουράκης με αυτογκόλ στο 89ο λεπτό.

 

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ρίζος (46′ Αργυρόπουλος) Συμπεθέρης, Κουκουράκης, Πετκάκης (45′ λ.τ. Τερζής) Τσουλχάη, Κιρκιλιανίδης, Ζαχαριουδάκης, Ζωγράφος (46′ Καπετάνος), Βαφειάδης, Ποτουρίδης (60′ Περπερίδης), Παρσόπουλος.

ΑΕ Καρίτσας : Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας (88′ Βασιούρης), Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Νταντίνης, Τρoΐρης, Τσιώμης (89′ Μήτρακας), Μπέης, Κυπαρίσσης (85′ Κωστόπουλος) Κυρτέγος, Ταρασιάδης (75′ Μαυρίδης).

δείτε φωτογραφίες :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected