Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Ξεκίνημα με το δεξί για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας! (αποτελέσματα+βαθμολογία)

Μεγάλη εμφάνιση επιφύλασσαν τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Ημαθίας, μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της, σε ένα παιχνίδι που αρχικά φάνηκε να είναι στα μέτρια των “πρασίνων”, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε θρίλερ που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Σε ένα εξαιρετικό τοπίο και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας (έδρα των Αμαζόνων), η ομάδα του Γιάννη Γιάννου παρατάχθηκε με όλα της τα διαθέσιμα “όπλα” και με στόχο να επιβάλλει από την αρχή τον ρυθμό της.

Και πράγματι αυτό έπραξε καθώς στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενες πήραν το προβάδισμα με δύο τέρματα και είχαν τουλάχιστον τρεις ακόμη καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

Στο 1ο λεπτό μόλις η Μπαξεβάνου (πολύ καλή σήμερα η 14χρονη χαφ του Αστέρα) έκανε την κάθετη πάσα για την Παπαδοπούλου, η τελευταία όμως αστόχησε από καλή θέση.

Στα επόμενα 20 λεπτά, με κύριους εκφραστές τις Κιουτάχιαλη και Παπαδοπούλου, οι φιλοξενούμενες βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ των Αμαζόνων και με αποκορύφωμα τη φάση του 32′ (αστόχησε η Παπαδοπούλου σε τετ-α-τετ), πίεσαν σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη άμυνα.

Το γκολ που έψαχνε ο Αστέρας ήρθε τελικά εις…διπλούν στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, αρχικά στο 44′ μετά από σουτ της Κιουτάχιαλη, που αποκρούστηκε από την τερματοφύλακα και στην επαναφορά η Παπαδοπούλου σκόραρε και στο 45′ όταν η Παπαδοπούλου και πάλι, προσπάθησε να κάνει τη σέντρα αλλά η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχες αιφνιδίασαν και μείωσαν το σκορ σε 1-2 με σκόρερ την Μπάσκα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Γρήγορα όμως ο Αστέρας επέβαλε και πάλι τον ρυθμό του και αφού προειδοποίησε με την Παπαδοπούλου στο 54′, πέτυχε το 1-3 με την ίδια παίκτρια μετά από εξαιρετική πάσα της δραστήριας Κιουτάχιαλη και ιδανικό τελείωμα από την περσινή πρώτη σκόρερ της Γ Εθνικής.

Από το σημείο εκείνο όμως και έπειτα, οι “πράσινες” έριξαν τον ρυθμό, με αποτέλεσμα οι Αμαζόνες να πάρουν τα ηνία και να φτάσουν αρχικά στο 2-3 με την Λάμπρου (72′) και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν με την Μπέλλου στο 80ο λεπτό.

Η εμπειρία όμως της τριπλέτας Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου ήταν αυτή που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη συνέχεια και λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών, ήρθε το 3-4 για τις Ημαθιώτισσες.

Η Παπαδοπούλου εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και αντίπαλη αμυντικός στην προσπάθεια της να απομακρύνει τη μπάλα, τη βρήκε με το χέρι και η ρέφερι της συνάντησης έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε η Παπαδοπούλου, η γκολκίπερ των Αμαζόνων απέκρουσε αλλά στην επαναφορά η επιθετικός του Αστέρα έγραψε το τελικό 3-4.

Περιττό να αναφέρουμε πως ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα (η φωτ. επάνω από το λεωφορείο της επιστροφής), που πήραν μια σημαντική νίκη και με τον τρόπο που ήρθε.

Η σύνθεση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας :

Κανελλάκη, Στρίμπα, Δρενοβιάδου, Φεΐμ, Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Τσούκα Γ. (57′ Καλαϊτζόγλου), Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Τσούκα Θ. (87′ Δεληγιαννίδου Αγ.), Παπαδοπούλου

 

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής :

Μαγνησιακός – Προοδευτική Περάματος  0-6 (Λισγάρα 5, αυτογκόλ)

Αμαζόνες Θεσπρωτάις – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας  3-4 (Μπάσκα, Λάμπρου, Μπέλλου / Παπαδοπούλου 4)

Ρεπό : Νεφέλες Πιερίας

Βαθμολογία

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ Δ Β
1 Προοδευτική Περάματος 2 2 0 0 9 0 9 6
2 Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 1 1 0 0 4 3 1 3
3 Νεφέλες Πιερίας 1 1 0 0 3 2 1 3
4 Αμαζόνες Θεσπρωτίας 2 0 0 2 3 7 -4 0
5 Μαγνησιακός 2 0 0 2 2 9 -7 0

Επόμενη αγωνιστική (3η, 19/11 – 15.00)

Προοδευτική Περάματος – Νεφέλες Πιερίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Μαγνησιακός

Ρεπό : Αμαζόνες Θεσπρωτίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected