Κατηγορίες
Football League

“Αγριεμένη” στο Ελ Πάσο η Παναχαϊκή! (vid)

Η Παναχαϊκή πέρασε σαν σίφουνας από την Καλλιθέα νικώντας την τοπική ομάδα με 3-0, κάνοντας το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το patragoal, στο 21΄ ο Στεργίδης έκανε γέμισμα στην μεγάλη περιοχή, μπερδεύτηκαν στην άμυνα της Καλλιθέας και ο Μωραϊτης με προβολή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Στο 56΄ Ο Πολίμος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Αποστολόπουλος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80΄ ο Αποστολόπουλος δοκίμασε σέντρα σουτ που πήγε στο γάμα της εστίας και ξεγέλασε τον Κορωνάκη που είχε βγει και δεν υπολόγισε καλά την μπάλα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. H oμάδα της Πάτρας αγωνιζόταν από το 61ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπουτζίκου για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κορωνάκης, Παπαγγελής, Κάτσικας (63′ Γκέτσι), Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Καντέ, Μίγγος, Χοτζάλι, Πάμπλο Βινίσιους (55′ Σμυρλής), Μάκο (46′ Μήλιος), Ξόμπλιος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο (38′ Αργυρόπουλος – 64′ Φουρλάνος), Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης, Μπιτσάκος (26′ Μπουτζίκος), Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης

https://www.youtube.com/watch?v=Z0dPZu7UAOM

George Theodoropoulos

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected